Arsenal - Liverpool Är Dagens Hetaste PL Match!

Idag möts Arsenal – Liverpool i dagens absolut hetaste Premier League match! Arsenal som överraskande leder Premier League tar emot årets andra stora utropstecken Liverpool som är med och krigar i den absoluta toppen med endast två poäng bakom på en tredje plats. Nu är det bara nio omgångar spelade än så länge men vi har sett både Arsenal och Liverpool spela riktigt bra och inte minst har båda lagen två spelare var som är bland Premier Leagues hetaste anfallare. Arsenal har Olivier Giroud och Aaron Ramsey medan Liverpool stoltserar med sitt mäktiga anfallsvapen i Luis Suarez tillsammans med Daniel Sturridge.

Speltips Arsenal – Liverpool

Hemmaplanen kommer vara viktig för Arsenal idag som senaste tiden inte gjort helt övertygande insatser som tidigare under säsongen där en del skador ställer till det för Gunners. Liverpool däremot har en fin formkurva och känns stekheta just nu. Svenskt Spel har hittat ett intressant spel på matchen Arsenal – Liverpool och vi känner stor tilltro på att båda lagen kommer göra mål när de drabbar samman på Emirates Stadium med matchstart kl. 18.30 ikväll lördag 2 oktober. Matchen sänds i tv-kanal Viasat Fotboll.

Speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1,48 hos Betsson.

Odds Arsenal Liverpool

Inför Arsenal – Liverpool

Om ni är intresserade av vad respektive lag säger på sina egna hemsidor inför mötet så kollar ni in det här:

Arsenal: Arsenal v Liverpool – Preview

Liverpool: Rodgers expects Emirates ’marker’