Hej!

Ikväll är det dags för Champions League, vilket alltid är ett välkommet inslag mitt i veckan. Kvällen till ära har undertecknad fastnat för ett riktigt spelvärt drag. Vi börjar där jag slutade senast, nämligen i Turkiet. Denna gång är det dock danskarna som har hemmaplan när Galatasaray kommer på besök.

Wesley-Sneijder-admits-Happy-at-Galatasaray

En seger ikväll är vore guld värd för Galatasaray

Gala hade kniven mot strupen senast, och levererade på hemmaplan med en stabil 3-1 seger mot Köpenhamn. Man kopplade således ett grepp om andraplatsen i gruppen före Juventus, som inte helt oväntat föll i Madrid senast. Så som spelschemat ser ut vore en seger för Galatasaray ikväll oerhört viktig. Köpenhamn är erkänt svåra att möta på bortaplan, men nu är man totalt avhängda från avancemang och deras taktiska spel är i första hand inriktat på defensiven. Galatasaray måste vinna denna match och man är klasser bättre än Köpenhamn. Man kommer att föra spelet från minut ett, och vid ledning lär man försöka hålla i bollen så mycket som möjligt.  Raka tvåan till 2,30 är förmodligen ett bra spel. I mina ögon finns dock ett spel som är snäppet vassare, då jag har svårt att se hur en match som denna kan sluta med annat än totalt dominans i spelet för Galatasaray.

Totalt bollinnehav för bortalaget: över 51,5 -synas här med hög insats till 1,71!

På återseende!