Den här veckan ser det inte ut att finnas så många säkra matcher på Svenska Spels Stryktipset. Men vi har en riktigt bra favorit i match 9 på kupongen.

En annan nyhet från spelvärlden är att spelbolaget Betsson inför en annan variant av Stryktipset som man valt att kalla EttKryssTvå.

Tippa EttKryssTvå hos Betsson här

EttKryssTvå

Tipset vecka 45, 2013, R-4-4-144

Match 1. Aston Villa – Cardiff (1x)

Aston Villa har inte direkt rosat marknaden med sitt spel den här säsongen. Cardiff tog en fin skalp i derbyt mot Swansea i måndags. Dock är man sämre borta än hemma och det blir förmodligen svårt att vinna på Villa Park. Villa toppar Premier Leagues skadelista med A Weimann, F Delph, A Luna, J Bennett, G Agbonlahor, G Gardner, J Okore, C N’Zogbia där Agbonlahor och Delph testas matchdagen. Cardiff har endast A Cornelius borta. Vårt tips 1x!

Match 2. Chelsea – West Bromwich (1)

Chelsea förlorade borta mot Newcastle senast i ligan och det tror jag inte man hade räknat med. Newcastle seger var inte på nåt sätt orättvis och Mourinho menade på att han gjorde 11 misstag i den matchen när han tog ut startelvan. Hemma har man dock 5 vinster, 0 oavgjorda och 0 förluster. Mourinho har aldrig förlorat en Premier League match hemma i Premier League. West Brom har B Myhill, B Jones, V Anichebe, N Anelka, S Sinclair, B Foster, G Thorne på skadelistan där flera testas matchdagen. Frågan är vilken form de är i. Nej det blir svårt att få med sig poäng på Stamford Bridge. Vi spikar ettan!

Match 3. Crystal Palace – Everton (x2)

Everton har bara en förlust i ligan i år och är svårslagna. Tyvärr har man kryssat lite väl mycket för att vara med i den absoluta toppen. Crystal Palace som ligger sist måste börja vinna snart om man ska ha chans att hänga kvar i Premier League. Vi tar med krysset på kupongen och hoppas på skräll även om tvåan känns rätt given. Vårt tips x2!

Match 4. Liverpool – Fulham (1)

Liverpool förlorade toppmötet borta mot Arsenal rättvist. Det får vi ändå lov att säga även om man hade en del vassa chanser inledningsvis och i slutet på matchen. Fulham låg under med 3-0 hemma mot United senast och spelade därefter upp sig men var aldrig nära en poäng. Liverpool är starka hemma och även om Fulham kommer parkera bussen framför mål så kommer nog Liverpool vinna rätt så komfortabelt. Man tappar inte gärna poäng i två matcher på raken. Säker etta!

Match 5. Southampton – Hull (1x2)

Southampton är det lag som överraskat mest på mig i Premier League den här säsongen. Man har endast 1 förlust trots en del svåra matcher. Man kunde redan förra säsongen se att laget hade ett eget grundspel efter backen och man har fått behålla stommen i laget i år vilket man byggt vidare på. Hull är den andra överraskningen i år. Tyvärr är bortaspelet uselt men man ligger ändå bra till i tabellen för att vara nykomling. Utgångstipset är en etta men vi chansar med en helgardering och hoppas på skräll och lite korsdrag på kupongen på stryktipset.

Match 6. Blackpool – Ipswich (1x)

Blackpool spelar målsnålt och har bara släppt in 3 mål på de 6 senaste matcherna. Man har dessutom 7 raka utan förlust. Senast slog man Nottingham borta vilket var starkt. Ipswich har kryssat en hel del sista tiden men har haft svårt att vinna matcherna. Vårt tips är 1x vilket borde räcka rätt långt i den här matchen.

Match 7. Bolton – Millwall (1x2)

Bolton har 6 raka utan förlust och Millwall har spelat 3 raka kryss mot bra motstånd. Den här matchen kan sluta hur som helst och vi väljer att helgardera. Har man inte några garderingar att ta till så ligger krysset nära till hands som utgångstips.

Match 8. Brighton – Blackburn (1x2)

Blackburn har klättrat lite i tabellen men har fortfarande en bit kvar till toppen. Brighton ligger en liten bit efter mitt i tabellen. Båda lagen har blandat och gett och vi ser inte riktigt åt vilket håll det lutar åt i den här matchen. Därför väljer vi att helgardera. Vårt tips 1×2!

Match 9. Burnley – Bournemouth (1)

Här har vi veckans bank i Burnley. Laget hade 8 raka vinster i ligan och tog sig till toppen av tabellen innan man spelade oavgjort mot Millwall senast. Mot Millwall släppte man in två relativt tidiga mål och fick en rejäl uppförsbacke, men man visade återigen att man var mycket bättre än sina motståndare och både reducerade samt kvitterade innan domaren blåste av matchen. Hemma är man fruktansvärt starka samtidigt som motståndaren Bournemouth ser ut att vara inne i en liten svacka. Eftersom Burnley tappade poäng senast så lär man inte göra det igen och framförallt inte på sin hemmaplan där man slog toppkonkurrenten QPR i den senaste hemmamatchen. Vi spikar stryktipskupongens säkraste match! Säker etta.

Match 10. Charlton – Leeds (1x)

Två lag som är på väg uppåt i tabellen och har fin form. Leeds har vunnit och förlorat varannan match i de 6 senaste. Så den gamla klyschan ”Varför spricker man alltid på Leeds” gör skäl för sitt uttryck. Leeds är helt opålitliga och man vet aldrig var man har dem. Egentligen skulle vi vilja helgardera den här matchen men Charlton får tipset tack vare hemmaplan. Vi garderar med kryss. Vårt tips 1x!

Match 11. Huddersfield – Birmingham (1)

Två lag med usel form och man rasar i tabellen. Huddersfield är dock svårslagna hemma och det är också där som man tagit sina poäng i år. Endast en förlust och 13-8 i målskillnad. Birminghams bortaspel är under all kritik. Endast en vinst på 7 försök och 4-14 i målskillnad. Vi spikar ettan!

Match 12. Leicester – Nottingham (1)

Leicester har efter 4 raka segrar klättrat upp till en andra plats i The Championship och är tillsammans med QPR ligans bästa hemmalag såhär långt. 6 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster. Nottingham såg ut att vara på väg mot formen men har nu två raka förluster. Leicester får tipset utan tvekan. Säker etta!

Match 13. Middlesbrough – Watford (1x2)

Vi trodde inför säsongen att båda de här lagen skulle tillhöra toppen. Watford har gjort det bäst men båda lagen är väldigt ojämna. Man blandar och ger och det är svårt att säga utgången i den här matchen. Middlesbrough har endast en förlust hemma. Vi väljer att helgardera!

stryktipsförslag vecka 45Kommentar om veckans stryktips

Det ser ut att saknas en hel del säkra matcher på stryktipskupongen men vi har i alla fall hittat två matcher som känns mer säkra än övriga. Liverpool borde ta 3 poäng efter förlusten senast mot Arsenal.

Den andra matchen hittar vi i match 9 på stryktipskupongen. Burnley tappade poäng senast men hade grym form innan. Man borde inte tappa poäng igen och nu har man dessutom hemmaplan! Stryktipset bank skulle vi vilja påstå.

Skrällarna hittar vi i Southampton – Hull och även i mötet mellan Crystal Palace – Everton där vi tror att jumbon kan få med sig en poäng.

Vårt system bygger på ett reducerat system med 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kr. Systemet tillhandahåller 12 rättsgaranti.

Har ni några funderingar eller kommentarer kring veckans stryktips? Kommentera eller dela gärna vår artikel!

Ses vi på Lördag!?

Tippa på Stryktipset här