Efter att ha rekat stryktipset flera veckor nu så har jag följt Burnley på nära håll. Man har gått som tåget och hade 8 raka matcher utan förlust innan man vilade en del spelare i cupen mot West Ham där man också förlorade med 2-0. Därefter kom plumpen i protokollet borta mot Millwall där man tidigt släppte in 2 mål. Man hämtade upp underläget och var så när på att vinna. Matchen slutade 2-2. Det innebär att Burnley har 8 vinster och en oavgjord på sina 9 senaste matcherna i ligan. Eftersom man tappade poäng senast borta så lär det bli urladdning hemma nu. Man tappar inte två matcher på raken i ligan. Man har siktet inställt på Premier League och jag är övertygad om att man kör över Bournemouth hemma imorgon. Bournemouth som inte har någon vidare form och där bortaspelet är under all kritik! Endast 1 vinst i år. 9-19 i målskillnad. Jag ser helt klart Burnley som helgens bästa spel!

Jag tänkte att det inte kan vara något vidare odds på Burnley men det är ändå riktigt spelbart.

En etta på Burnley ger följande odds just nu:

bet365 1.72

Unibet 1.67

Betsafe 1.70

Jag kommer spela på Burnley till hög insats och ser det här som helgens bästa spel.

burnley