Hej,

hyfsat resultat senast. De Jong fixade ”ostskivan” till 2,50 och Milan lyckades störa Barca i bollinnehavet till 1,84. Däremot fick inte Mexés det kort som han förtjänade, trots flera tacklingar där domaren antingen gav fördel eller friade honom från ytterligare bestraffning. Plus i kistan blev det vilket som. Det har gått bra på bloggen senaste tiden och alla inlägg samt lista för lagda spel finner du på min sida här på Svenskt spel under fliken ”speltips”.  Notera att jag under gårdagen nollställde min lista som innehöll ca 80 speltips med en träffsäkerhet på ca 70 % och en ROI på en bra bit över 100 %. Kul att det gått så bra och hoppas att jag bidragit med sköna vinster åt er läsare. Dock är målet är givetvis att överträffa tidigare statistik. Ett personligt mål är också att nå tio raka vinster, som jag varit nära att göra vid fyra tillfällen sedan jag startade. Spelgudarna fällde mig på mållinjen varje gång.  

314940header

Cambiasso är en viktig strategisk pjäs

Idag tar vi nya tag och jag är inne på ännu ett spel där bollinnehav står i fokus. Stadio Giuseppe Meazza heter arenan, åtminstone när Inter spelar. Ikväll tar man emot Livorno och tre poäng är ett krav. Inter har inlett sådär denna säsong, men gjorde en stark insats då man bortaslog Udinese med 3-0. En positiv känsla infinner sig i truppen och givetvis kommer man vara det spelförande laget ikväll. Om man bortser från Juan Jesus har man inte heller några större avbräck. 

Trolig startelva (3-5-2):
Handanovic

Rolando, Ranocchia, Samuel

Nagatomo, Taïder, Cambiasso, Alvarez, Pereira

Guarin, Palacio

På pappret är man mycket bättre än Livorno, men oddset raka ettan är för tråkigt. Ett handikappspel vore aktuellt, men det skulle inte kännas riktigt bra ändå eftersom jag inte har alltför stort förtroende för defensiven. Jag tror man vinner, men det kan mycket väl sitta långt inne. Skulle man få dit 1-0 relativt tidigt kommer man med all säkerhet att hålla i bollen för att minimera risker. Inter kommer att föra matchen från början till slut. Hemmalagets lina ligger på 57,5 % och det är taget.

Totalt bollinnehav för hemmalaget: Över 57,5  – synas med medelinsats till 1,61 här!

Matchstart: 20:45

Ha en fortsatt trevlig helg..