Hej,

Inter ordnade bollinnehavet till godkända 1,61 och den fina formen fortsätter för undertecknad. Söndagen bjuder på många fina matcher och jag har fastnat för några spel i såväl England som Italien. Vi tar det i kronologisk ordning.

probabili_formazioni_parma_lazioSåledes, kl 15:00 tar Parma emot Lazio. Jag följer båda lagen tillräckligt mycket för att den där spontana känslan ska dyka upp i fråga om ett spel. Efter en närmare granskning av statistiken visar sig min initiala tanke vara befogad. Parma på hemmaplan renderar väldigt ofta i målrika tillställningar. Man vågar väldigt mycket i offensiv väg och försvaret är i vanlig ordning, minst sagt svajigt. Amauri var glödhet i spelet och borde nätat mot Juventus senast och samtidigt finns ett geni vid namn Antonio Cassano ständigt i kulisserna, som ständigt hotar med instick och avslut.

Lazio har inte fått spelet att fungera och det känns logiskt att man huserar någonstans i mitten av tabellen. Den offensiva kraften laget besitter ska dock inte underskattas. Man har dock hamnat under linan 2,5 mål i de tre senaste matcherna. För Parmas del handlar det om två raka matcher under 2,5 mål. En stark magkänsla som finner stöd i statistiken gör att jag tror väldigt mycket på detta spel. Utmärkt läge för överspel.

Parma-Lazio över 2,5 mål till fina 1,97 synas med hög insats!

Per_1623835a

Må den ursinnige tysken bli varnad!

Efter slutsignalen i Italien är det dags för stormatch i England, där Manchester United tar emot Arsenal. Jag hittar inget direkt värde i de traditionella marknaderna. Båda lagen gör mål till oddset 1,57 är ett exempel på detta. Helt enkelt för dåligt. Det finns i mina ögon inget som talar för att det ska bli målrikt snarare än tillknäppt. Däremot lär det bli en hård kamp in i det sista. Av den anledningen snubblade jag över ett odds på Mertesacker att bli varnad, och vi bjuds hela 5,00 på det. Varför? För högt för att inte testas i en match av denna karaktär. Lägre insats rekommenderas givetvis på spel som dessa.

Får Per Mertesacker ett gult kort?  JA – kan spelas till hela 5,00 här! 

Så till söndagens sista drag som vi hittar i matchen Fiorentina-Sampdoria. Här har vi en felsatt lina på antal hörnor för hemmalaget. ”Viola” har visat att man blir att räkna med i år och personligen ser jag laget som en solklar aspirant på Champions League-platserna. Om jag inte minns helt fel får man dessutom tillbaka en formstark spelare i Juan Cuadrado. Oerhört giftig i en-mot-en och attackerar oftast längs flankerna, en spelstil som ofta renderar i många hörnor.

Man kommer vara det spelförande laget och man lär sätta rejält tryck på Sampdoria i anfallsvåg efter anfallsvåg. Felsatt lina? Jag skulle sätta linan för hemmalaget på 7,5 till oddset 1,90. Nu ligger den således lägre än så, nämligen på 6,5. Måste synas.

Över 6,5 hörnor för Fiorentina spelas med medelinsats till 1,90.

På återhörande!