Ola Andersson tips EttKryssTvå

Svenskt Spel utmanar Betssons spelexpert Ola Andersson

Betssons nya spelform EttKryssTvå har verkligen blivit en succé och Svenskt Spel utmanar denna helg Betssons egen spelexpert Ola Andersson på en enkelradig tipskupong. Svenska Spel har med klassiska Stryktipset verkligen fått en utmaning som i mångt och mycket påminner om varandra men med några variationer i spelbara matcher på tipskupongen. Annars är sig mycket likt, tretton fotbollsmatcher från endast den engelska kontinenten, tippa vinnare eller oavgjort, vinst vid 10, 11, 12 och 13 rätt. EttKryssTvå utmaningen mellan Svenskt Spel och Ola Andersson kan också naturligtvis bli en utmaning för dig också genom att du själv deltar med att tippa en rad och se vem som har flest rätt när de engelska matcherna spelats klart. Vågar du anta utmaningen?

Tipskupongen bjuder denna helg på flera riktigt intressanta matcher i Premier League. Ligaettan Arsenal mot ligatrean Southampton måste ses som den hetaste matchen på hela kupongen! Även West Ham mot Chelsea känns het där Chelsea har pressen på sig att vinna för att inte tappa mark mot topplagen i Premier League. Hemmalaget Fulham som ligger under nedflyttningsstrecket tar sig an trettonde placerade Swansea och kan vid vinst ta sig förbi då endast två poäng skiljer lagen åt inför matchen, Svenskt Spel tror här på en mycket jämn tillställning. Fortsätter vi kolla in botten i Premier League har vi en oerhört viktig match i Stoke – Sunderland där ett sådant här möte ses som en måstematch att vinna för båda lagen. Vi tror här att Stoke drar längsta strået till skillnad från Ola Andersson som spelar kryss på matchen. Andra engelska klassiska lag som spelar på lördag är bland annat Leeds och QPR där särskilt QPR har tätkänning i The Championship tabellen.

Ola Anderssons EttKryssTvå tips

EttKryssTvå utmaning i helgen

Svenskt Spels EttKryssTvå tips

Svenskt Spel utmanar Betssons spelexpert Ola Andersson

Spela EttKryssTvå hos Betsson