Idag smäller det redan klockan 13.45 i Premier League då ett mycket hårt möte väntar mellan Everton och Liverpool i årets första Merseyside derby. Båda lagen har öppnat bra den här säsongen där Liverpool ligger tvåa i tabellen och har endast Everton 3 poäng bakom sig på en sjätte plats. Som vanligt brukar det smälla rejält i de här matcherna och det är inget av lagen som brukar vika ner sig. Oftast brukar det vara en de brutala tacklingar redan från start och i den andra halvleken brukar de spelare som inte har en varning ta en varning för att visa sin vilja att vinna inför fansen. Därav anledningen till vårt ”Hårda speltips” där vi tror på att det blir mer än 4,5 varningar i matchen.

Kupong.

Fler än 4,5 varningar i matchen mellan Everton och Liverpool
Odds 1.60 hos Betsafe
Insats: Hög
 
Everton Liverpool
 

Observera att matchen redan startar 13.45 idag denna härliga fotbollslördag.

1982 vann Liverpool hemma i det här derbyt med 5-0. Observera Ian Rush och hans kvicka ben som nästan håller Cristiano Ronaldo klass!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dwyN9__not4[/youtube]