Hej,

Kortare inlägg idag. Gårdagens spel slutade ändå godkänt eftersom målskyttespelet på Pedro till fina 2,40 satt. Nu har vi en härlig söndag framför oss och mitt fokus hamnar på italienska Serie A. Jag har fastnat för två spel som är värda att synas i matchen Bologna-Inter med spelstopp kl 20:45 i afton.

Inter tog tre viktiga poäng hemma mot Livorno senast, och nu väntar en något tuffare uppgift då man möter Bologna på bortaplan. Detta Bologna har inlett ganska knackigt och huserar i den nedre regionen av tabellen. Jag vill dock understryka att man är väldigt svåra att möta på hemma på  Dall’Ara och ikväll lär man störa Inter in i det sista.

Screen-Shot-2013-11-21-at-8.14.12-PM

Förmodade elvor

Oavsett matchbild kan jag inte blunda för båda lagens offensiva spets, samt Bolognas emellanåt darriga försvar. Finns goda chanser att målen ska dyka upp i denna match som jag tror blir jämnare än väntat. Medelinsats tillämpas på båda spelen.

* Över 2,5 mål i matchen synas till höga 1,92!

* Totalt bollinnehav för hemmalaget: Över 42,5 synas till trevliga 1,85!

På återhörande!