Hej,

ikväll är det dags för Champions League och jag vill passa på att lyfta fram ett roligt erbjudande som åtminstone undertecknad tänker utnyttja i kvällens matcher.

Erbjudandet i fråga heter Hattrick-spelet, som ingår i en kampanj vid namn ”6-pack”. Jag ska gå rakt på sak och informera om hur det hela funkar. Motiveringen lyder:

 

03d7ab8695d442dba91384189940a4fa

Utnyttja ”Hattrick-spelet” i kvällens matcher!

”Betta på “Gör <spelarnamn> mål?”, och om spelaren gör mål igen DUBBLAR vi dina vinster. Om spelaren gör en hat-trick TRIPPLAR vi dina vinster!”

 

Så vilken spelare får anses vara en het kandidat till att skriva in sig i målprotokollet i just kvällens matcher?

Arsenal tar emot ett avhängt Marseille där tre poäng är livsviktigt för hemmalaget. Allra helst bör man vinna med största möjliga marginal vid händelse av målskillnadsaffär. Aaron Ramsey är en spelare som har gjort det bra i såväl ligaspelet som Champions League. Jag ger honom goda chanser att slå till igen till det fina oddset 2,50! Skulle han dessutom göra två mål dubblas således vinsten med Hattrick-spelet, vilket inte är helt otroligt.

En annan spelare som kliver fram vid viktiga skeden i avgörande matcher, är en viss Robert Lewandowski. Hans Dortmund möter Napoli på hemmaplan i afton och en seger är att måste för att ha chans till avancemang. Oddset på att denne man kliver fram och gör mål finns till godkända 2,00. I mina ögon värt att testas!

Är du sugen på att dra nytta av just detta erbjudande (som är ett av totalt sex erbjudanden i 6-pack) finns det tillgängligt här på Betsafe under ”odds-sektionen”. Glöm inte att kika in övriga odds på kvällens heta matcher när du väl är inne!

På återhörande!