Den här veckan är vi lite sent ute med vårt tipsförslag men ju närmre Lördag man kommer desto mer intressant är det att läsa om Stryktipset!

Lämna in tipset här

Tipset vecka 48, 2013, R-4-4-144

Match 1. Cardiff – Arsenal (x2)

Cardiff lyckades få med sig en poäng hemma mot Manchester United senast där man kvitterade till 2-2 på övertid. Hemma har man även slagit Manchester City så det blir ingen lätt nöt för serieledaren Arsenal att knäcka. Arsenal vann komfortabelt mot Marseille i Champions League i veckan. Dock är det alltid svårt att ladda om till Premier League när man spelat ”de stora matcherna”. Vi tar med krysset på kupongen. Vårt tips x2!

Match 2. Aston Villa – Sunderland (1x2)

Sunderland åkte på en väldigt hård dömd utvisning mot Stoke senast och sen var den dagen förstörd. Man förlorade med 2-0. Aston Villa har verkligen blandat och gett och hemma på Villa Park har man inte levt upp till förväntningarna den här säsongen. Vårt tips blir däför helgardering 1×2.

Match 3. Everton – Stoke (1x)

Everton var nära att få med sig 3 poäng mot Liverpool förra helgen. Matchen slutade 3-3 och var än av de mer sevärda den här säsongen hittills. Nu väntar ett nytt tufft möte med fysiskt spelande Stoke som lär parkera sig framför mål och satsa på kontringar. Klar fördel för Everton men vi tar med krysset på kupongen. Vårt tips 1x!

Match 4. Norwich – Crystal Palace (12)

Två lag med usel form. Norwich har ändå varit okej hemma medans Crystal Palace bara har 1 seger och 5 förluster i sitt bortaspel. Vi chansar med 1 2 i jakten på pengarna. Norwich får annars ses som klara favoriter. Vårt tips 12!

Match 5. West Ham – Fulham (12)

West Ham åkte på en skaplig smäll mot Chelsea hemma senast och förlorade med 0-3. Räkna med att man är revanchsugna nu och det lär bli tufft för Fulham att få med sig några poäng. Fulham har 5 raka förluster och det har sett allt annat än bra ut sista tiden. Just den här typen av matcher måste man ta poäng i om man ska rädda kontraktet. Vi tror att båda lagen kommer gå för 3 poäng och tippar därför 12 på Stryktipset. Vårt tips 12!

Match 6. Barnsley – Birmingham (1x2)

Bottenmöte och viktiga poäng står på spel i The Championship. Barnsley borde ha en liten fördel med tanke på sin hemmaplan. Birmingham har lyft sig i de två senaste matcherna och har 1 vinst och 1 oavgjord där. Svårtippat! Vi helgarderar!

Match 7. Blackburn – Leeds (1x2)

Svårtippat! Leeds har 4 vinster på de 5 senaste och det är riktigt bra även om det har varit mot lite sämre motstånd. Blackburn har bara 1 vinst på de 6 senaste. Laget har fin kapacitet men man har inte riktigt fått ut den kompetens som laget besitter. Vi helgarderar!

Match 8. Charlton – Ipswich (x)

Här har vi hittat stryktipsets säkra kryss den här veckan. Det gamla svensklaget Charlton med spelare som Martin Pringle och Mattias Svensson har inte levt upp till förväntningarna. Dock har spelet sett lite bättre ut sista tiden och Charltons 2-0 hemma mot Doncaster senast var stabilt. Ipswich är svårspelade och man spelar väldigt defensivt på bortaplan och spelar man som man gjort tidigare med ett lågt försvarsspel så går man nog för 1 poäng här med. Vi chansar med ett säkert kryss!

Match 9. Blackpool – Sheffield Wednesday (1)

Blackpool har endast 1 förlust på de nio senaste matcherna. Dock har man kryssat en del av de matcherna. Sheffield Wednesday har endast skrapat ihop 11 poäng den här säsongen. Man har fyra poäng upp till säker mark och endast en vinst i år. Det gamla Premier League laget Sheffield kommer behöva alla poäng de kan få för att spela i The Championship även nästa säsong. Mot Blackpool kommer man inte räcka till. Det här anser vi är kupongens säkraste match. Vi spikar ettan!

Match 10. Doncaster – Queens Park Rangers (2)

Doncaster har plockat sina poäng på sin hemmaplan men det är helt annat motstånd nu. Queens Park Rangers är favoriter till att vinna The Championship i år. Tyvärr har man kryssat lite väl mycket i sitt bortaspel men man har den bästa truppen och bör vinna mot mediokra Doncaster. Vi spikar 2:an

Match 11. Huddersfield – Burnley (2)

Burnley hade 8 raka vinster och seglade helt oväntat upp i toppen av tabellen, men sen hände något. Flytet med de uddamålssegrar som man lyckats bärga förvandlades istället till oavgjorda matcher och nu har man inte vunnit på de fyra senaste. Huddersfield blir en svår motståndare och tvåan känns absolut inte säker. Ni som har garderingar att ta till bör göra det här. Vi spikar tvåan!

Match 12. Leicester – Millwall (1)

Trendbrott i den här matchen att vänta. Millwall har 4 raka segrar mot just Leicester. Millwall har varit ett riktigt ont spöke som inte Leicester kunna blivit av med. Men nu vänder trenden. Leicester går som tåget och vinner förmodligen det här med några mål. Säker etta!

Match 13. Middlesbrough – Bolton (1x2)

Middlesbrough går riktigt knackigt. Man har ett bra lag på pappret men har saknat en riktig striker och tyngd framåt. Bolton har vaknat i elfte timmen och riktigt bra form. Man har 3 raka vinster. Det lutar åt Bolton seger men i jakten på miljonerna så kör vi helgardering även här.

stryktipsförslagKommentar om veckans stryktipsförslag

En riktigt svår tipsomgång den här veckan men inte desto mindre tråkig för det. Det känns som att man kan analysera ihjäl sig då det är många ovissa matcher. Kommer matcherna 3-5 sluta med en tvåa så lär det bli miljoner på tipset.

Vi har fortsatt på den inslagna vägen med R-4-4-144 som har 12 rättsgaranti.

Veckans bank hittar vi i Blackpool hemma mot Sheffield Wednesday. Ser inte riktigt hur det ska gå till att den ska sluta med annat än en etta.

Skrällen hittar vi i Cardiff som har skakat storlagen förut den här säsongen. Crystal Palace kan mycket väl överraska borta mot Norwich och det ska bli intressant att se om man kan prestera lika bra som man gjorde borta mot Hull senast.

Några kommentarer på veckans stryktips? Jakten på miljonerna har börjat!

Vi ses på lördag!