Riktigt roligt stryktips den här veckan med många bra och ovissa matcher. Den här veckan är det också jackpot på stryktipset.

Tipset vecka 49, 2013, R-4-4-144

Match 1. Southampton – Manchester City (1x2)

Southampton förlorade mot Aston Villa i veckan trots att man var det bättre laget och hade ett rejält spelövertag. Nu väntar formtoppade Manchester City som går som tåget. City vann över West Bromwich med 2-3 borta i veckan. Dock har citys bortaspel varit riktigt knackigt den här säsongen. Vi chansar med helgardering även om det lutar åt en tvåa på stryktipskupongen. Vårt tips 1×2!

Match 2. Crystal Palace – Cardiff (1x)

Crystal Palace har haft rätt så bra form sista tiden med bara 1 förlust på de 4 senaste. I de två senaste hemmamatcherna har man spelat oavgjort mot Everton och slagit West Ham med 1-0. Cardiff har inte tagit många poäng på bortaplan i år och därför tycker vi att det lutar åt fördel för Crystal Palace i den här matchen. Kryss känns som ett måste på kupongen men vi tar även med ettan på tipset. Vårt tips 1x

Match 3. Liverpool – West Ham (1)

Liverpool körde över Norwich med 5-1 i veckan och Suarez hade stor show med fyra mål! West Ham förlorade mot Crystal Palace borta med 1-0. West Ham kommer få svårt att få med sig poäng. Ettan känns glödhet och är förmodligen en av kupongens säkraste matcher. Vi spikar ettan!

Match 4. Stoke – Chelsea (x2)

Flera gånger den här säsongen har Chelsea hamnat i underläge och lyckats vända till seger. Senast mot Sunderland så satt det ändå hårt åt där man släppte in 3 mål på fasta situationer. Jag tror Mourinho vill se en skärpning och att man mer kontrollerar matchen och vinner med 1-0 än 4-3 som senast. Chelsea bör vinna men vi tar med krysset på kupongen då man inte övertygat i bortaspelet i år. Vårt tips x2!

Match 5. West Bromwich – Norwich (1x)

West Bromwich kom starkt på slutet mot City och gick från 0-3 till 2-3 på 5 min men fick se sig besegrade. Hemma är man normalt sett starka och Kanariefåglarna har ett uselt bortafacit med 1 vinst och 6 förluster. Ettan känns given men vi tar med krysset för att jaga pengarna. Vårt tips 1x!

Match 6. Birmingham – Middlesbrough (1x)

Många trodde att det skulle vända för Middlesbrough efter vinsten hemma mot Middlesbrough. Sen åkte man på en utvisning och förlust borta mot Derby i veckan. Bortaspelet har inte varit speciellt lyckat då man bara har 1 vinst den här säsongen. Birmingham ligger precis efter Middlesbrough i tabellen och får tipset. Vi garderar med kryss vilket bör räcka långt i den här matchen. Vårt tips 1x!

Match 7. Brighton – Leicester (1x2)

Leicester är The Championships formstarkaste lag tillsammans med Derby och Leeds. Man toppar just nu tabellen men möter ett riktigt svårspelat Brighton. Som alltid när serieledaren kommer på besök så brukar lagen tända till lite extra. Leicester får utgångstipset men vi har valt att helgardera den här matchen. Vårt tips 1×2!

Match 8. Ipswich – Huddersfield (1)

Två lag med bra form och den här matchen kan egentligen sluta hur som helst. Vi har valt att chansspika Ipswich med tanke på favör av hemmaplan. Vårt tips 1!

Match 9. Leeds – Watford (1)

Som alltid när Leeds vunnit några matcher så brukar det gå lite sämre ett tag. Men nu verkar det som man hittat formen och spelat stabilt. Man har undvikit svackorna och börjat klättringen i tabellen. Watford har gjort tvärtom. Man inledde säsongen bra men nu rasar man i tabellen. Ingen vinst på de 7 senaste och Zola måste hitta på nåt för att vända den negativa trenden. Tyvärr får man inga poäng med sig från Elland Road. Vårt tips säker etta!

Match 10. Millwall – Wigan (1x2)

Wigan är ett mysterium. Man har en riktigt bra trupp men får inte till det. 5 förluster på de 6 senaste matcherna. Millwall spelar för att hänga kvar den här säsongen. Vänder det för Wigan här? Vi väljer att helgardera. Vårt tips 1×2!

Match 11. Queens Park Rangers – Blackburn (1)

Queens Park Rangers krossar allt motstånd på hemmaplan. Blackburn är alldeles för uddlösa framåt och har släppt in på tok för mycket mål på bortaplan. Det ska mycket till om man lyckas hålla tät bakåt i den här matchen och få med sig några poäng. Vi spikar ettan!

Match 12. Sheffield Wednesday – Nottingham (2)

Svårttippat! Sheffield kommer få kämpa för att hänga kvar i år. Nottingham inledde säsongen strålande men har nu börjat tappa mark mot topplagen. Det känns ändå som att man är klasser bättre än Sheffield och får därför tipset. Vårt tips 2!

Match 13. Yeovil – Charlton (1x2)

Viktig match kring bottenstrecket. Båda lagen är i poängbehov och går förmodligen för 3 poäng i den här matchen. Vi väljer att helgardera! Vårt tips 1×2

stryktipsförslag vecka 49Kommentar om veckans stryktips

Den här veckan känns som en riktigt rolig stryktipsomgång. Man får vara varsam nu när Premier League går in i ett riktigt hårt spelschema. Vissa lag kommer rotera friskt under December månad och det gäller att hålla koll på laguppställningar innan man sätter sina garderingar eller rekar.

Vi fortsätter på den inslagna vägen med ett R-4-4-144 med 12 rättsgaranti.

Kupongens mest säkra match känns som Liverpool hemma på Anfield. Suarez i toppform borde inte ha något problem med West Ham.

Skrällen på stryktipset kan mycket väl vara Southampton och Brighton som båda möter topplag på sin hemmaplan.

Kommentera gärna veckans stryktips. Vilket system föredrar ni? Väljer ni system först eller spanar ni in matcherna och kolla hur mycket garderingar som går åt och väljer system därefter?

Glöm inte att det är jackpot på Stryktipset.

Ja då ses vi på Lördag någonstans..