Champions League ikväll och Svenskt Spel har hittat en högintressant match där FC Bayern München – Manchester City gör upp om gruppsegern. Det är två härliga Champions League dagar vi har att se fram emot idag tisdagen den 10:e och imorgon onsdagen den 11:e december.

Bayern München - Manchester City gör upp om gruppsegern

Bayern München – Manchester City gör upp om gruppsegern

Kollar vi in kommande matcher och samtidigt slänger en blick på Gruppspelstabellerna i Champions League ser vi att dessa två fotbollskvällar kommer innehålla mycket härlig fotbollsdramatik. Vi har bland annat mötet mellan Benfica och Paris SG där Benfica gör upp med Olympiakos om viktiga andra platsen som i sin match möter avpolletterade bottenlaget Anderlecht. I England spelas  också en mycket intressant match när Manchester United ikväll tar emot FC Shakhtar Donetsk. Förutsättningarna där inför sista gruppspelsmatchen är att Manchester United ligger tre poäng före Shakhtar Donetsk som i sin tur är endast en poäng före Bayer 04 Leverkusen. En av de mest spännande matcherna enligt oss på Svenskt Spel är mötet Galatasaray – Juventus som spelar en direkt avgörande match om andra placeringen i Grupp B efter redan klara gruppettan Real Madrid.

Speltips Bayern München – Manchester City

Men den allra mest spännande matchen vi har att se fram emot måste vi ändå säga är Bayern München – Manchester City som alltså gör upp om gruppsegern i Grupp D. Det är också tonvis med prestige laddat i den här matchen. FC Bayern München har dock tre stora fördelar inför mötet. 1, Bayern är inför mötet med Man. City tre poäng före. 2, Bayern har hemmaplan. 3, Bayern vann det tidigare mötet lagen emellan på bortaplan med 1-3 och därmed måste Manchester vinna med större marginal än detta för att ta sig förbi upp till förstaplatsen. Ser också fram emot tränarmatchen i matchen med Guardiola mot Pellegrini. Svenskt Spel tror att det blir en fartfylld match med många anfall från två anfallsglada gäng och att det resulterar i många hörnor i matchen. Enligt statistik från tidigare gruppspelsmatcher i Champions League har båda lagen ett högt hörnsnitt per match så vi kommer spela på att det blir över 10,5 hörnor i matchen Bayern München – Manchester City till oddset 1,85 hos Betsson. Hur som helst kan den här matchen bli hur kul som helst!

Betssons Julkalender lucka 10

Spana gärna in lucka 10 i Betssons Julkalender idag! Anmäl dig och öka dina vinster på Champions League spel ikväll! Du får 10% extra på varje vunnet livespel på kvällens Champions League-matcher!

Betsson julkalender lucka 10

Betssons Stryktips EttKryssTvå

Gillar du att tippa på Stryktipset hos Svenska Spel kan vi mycket varmt rekommendera att tippa på Betssons snarlika spelvariant EttKryssTvå.

Fredrik Ljungberg EttKryssTvå