Dags för ny omgång med EttKryssTvå och vi har ett gäng tuffa engelska fotbollsmatcher att tippa 1×2 på! Helgens EttKryssTvå 14/12 tycker vi nog är den tuffaste omgången hittills sedan starten tidigare i år. Men vi på Svenskt Spel gör allt för att utmana Betssons egen spelexpert Ola Andersson och hans speltips. Dock lockar förstås vinstpengarna mer än att slå Ola på en tipsrad men visst sitter det fint att slå en tipsexpert på engelsk fotboll!

Engelsk fotboll

Vad har vi för engelska fotbollsmatcher att se fram emot?

Jo, flera högintressanta fotbollsdueller hämtade från Premier League och andraligan The Championship.

Ska till exempel topplaget Chelsea komma tillbaka efter den svidande förlusten senast i Premier League mot Stoke i? Vi tror det eftersom motståndet i nästjumbon Crystal Palace bör vara för svagt. Palace har dock senaste tiden radat upp tre vinster på de fyra senaste matcherna och skulle kunna utgöra ett hor med sin fina form men Chelsea är nog här rejält revanschsuget efter debaclet i senaste seriematchen. Chelsea vann också mot Steaua Bucharest i Champions League tidigare i veckan.

Vinner femteplacerade Everton mot bottenlaget Fulham? Allt tyder på det och Svenskt Spel har satt en etta på den här matchen men man ska veta att Fulham efter en lång tids kräftgång nyligen bytt Manager och slog omgående Aston Villa med 2-0, starkt!

Vem kommer dra det längsta stråt i den mycket viktiga matchen mellan West Ham och Sunderland? Här gäller det för jumbon Sunderland att inte bli totalt avhängd i botten av Premier League medan West Ham inte har råd med förlust för att försvåra sin situation i de nedre regionerna av tabellen.

Vi har också en sanslöst spännande och troligtvis väldigt jämn tillställning att se fram emot i Blackpool – Queens Park Rangers. Blackpool med endast en förlust i bagaget på hemmaplan och tar sig an gästerna Queens Park Rangers som är ett av ligans formstarkaste topplag i The Championship. Kul match med säkerligen gammal underbar klassisk engelsk stämning på läktaren!

Senaste nyheterna från fotbollsengland går att läsa på Fotbollskanalen.

Speltips på EttKryssTvå 14 december

Vi på Svenskt Spel utmanar Ola Andersson på Betsson och för den delen också alla andra ”spelexperter”!

TIPPA EttKryssTvå HÄR!

 

Svenskt Spel tippar enligt följande:

Svenskt Spel tippar EttKryssTvå 14/12

Betssons spelexpert Ola Andersson tippar enligt följande:

Ola Andersson ettkrysstvå