Missa inte att det nu på lördag 21/12 ligger ca 11 miljoner i en Jackpot på Stryktipset. Dessutom kryddar Svenska Spel med extrapengar, vilket innebär att alla med 13 rätt vinner dubbelt upp. Det innebär att det ligger ca 22 miljoner i potten för 13 rätt. Vi ses på lördag!

Spela på Stryktipset här

Tipset vecka 51, 2013, R-4-4-144

Match 1. Manchester United – West Ham (1)

United har rykt upp sig en aning efter de två raka hemmaförlusterna. Man har bortabesegrat Aston Villa med 3-0 och även slagit Stoke borta med 2-0 i Ligacupen i veckan. West Ham lyckades vända 1-0 till 2-1 vinst borta mot ett för tillfället skakat Tottenham vilket var starkt. Dock lär man inte få med sig några poäng på Old Trafford. För inte kan väl United tappa poäng 3 matcher i rad hemma? Vi spikar ettan!

Match 2. Crystal Palace – Newcastle (1x2)

Många tror på Newcastle här men vi vill varna för skräll i den här matchen. Crystal Palace hade 2 raka segrar innan förlusten senast borta mot Chelsea där man vara när på att få med sig en poäng. Newcastle har fortsatt fin form och tittar uppåt i tabellen. Skadeläget ser allt bättre ut. Vi helgarderar!

Match 3. Fulham – Manchester City  (2)

Fulhams form är allt annat än bra. Dock verkar man ha fått ett lite lyft efter tränarbytet. Det blir dock svårt att få med sig nåt mot seriens bästa lag just nu Manchester City. City slog Arsenal med 6-3 hemma senast och har hunnit med att slå Bayern München bort i CL. Det enda hindret är dem själva just nu. Möjligen att man har svårt att tända till när man kommer till ”lilla” Craven Cottage. Vårt tips 2!

Match 4. Stoke – Aston Villa (1x2)

Stoke fick stryk av United i ligacupen i veckan med 0-2 hemma på en blytung vattenfylld plan. Det är frågan hur mycket den matchen sitter i benen. Aston Villa var inte speciellt bra och såg rätt uddlösa ut mot United senast. Försvaret såg rejält lojt ut och man måste rycka upp sig om man ska ta poäng här. Vårt tips 1×2!

Match 5. Sunderland – Norwich (1x2)

Poyet börjar få fart på Sunderland. Man slog ut Chelsea i ligacupen i veckan och det var riktigt starkt även om Chelsea vilade en del spelare. Fansen var som tokiga och hemma på Stadium of Light brukar de ge extra stöd. Det här är en otroligt viktig match för båda lagen och vi tror att det kan sluta lite hur som helst med favör till hemmalaget. Vårt tips 1×2!

Match 6. West Bromwich – Hull (1)

Vad har hänt med West Bromwich i år? Förra säsongen var man ett av seriens bästa hemmalag men den här säsongen letar man fortfarande efter formen. Nu har man 4 raka förluster och ingen vinst på de 6 senaste. Hull har helt ok form men alldeles för dålig bortastatistik. Endast 1 vinst den här säsongen. Vi tror på hemmaseger då West Brom egentligen är bättre än tabellen visar. Vårt tips 1.

Match 7. Birmingham – Nottingham (1x)

Bra form på Birmingham som börjat klättringen i The Championship. Just nu är man mycket bättre än tabellen visar! Nottingham är stabila och jagar kvalplats. Ska absolut inte räknas bort här men vi tror 1x räcker långt i den här matchen. Vårt tips 1x!

Match 8. Bolton – Charlton (1x)

Två lag med rätt dålig form. Charlton har bara 1 vinst på de 7 senaste och är i störst poängbehov. Bolton är omjämna. Man har en bra offensiv men samtidigt ett knackigt försvar som släpper in en del mål. Så antingen vinner man eller förlorar man sina matcher. Det viktiga här blir att hålla avståndet till Charlton i tabellen och man kommer nog börja rätt så försiktigt innan man släpper på anfallsspärrarna. 1x räcker långt och blir vårt tips!

Match 9. Brighton – Huddersfield (1x2)

Tufft möte mellan två fysiska lag som kan sluta lite hur som helst. Viss fördel Brighton med sin hemmaplan men vi väljer att helgardera! Vårt tips 1×2!

Match 10. Burnley – Blackpool (1)

Burnley verkar ha tagit sig ur sin formsvacka. Hemma är man dessutom otroligt starka. Ingen förlust den här säsongen hittills och borde vinna över Blackpool. Blackpool har 3 raka förluster och rasar just nu i den jämna tabellen. En av veckans säkraste matcher på Stryktipset. Vårt tips säker etta!

Match 11. Derby – Doncaster (1)

Derby är laget som går bäst just nu i The Championship. 6 raka vinster och nu möter man ett av de sämre lagen i The Championship. Doncaster har 2 raka förluster och endast en vinst i bortaspelet den här säsongen. Veckans bank! vi spikar ettan!

Match 12. Ipswich – Watford (1x)

Ipswich är ett av fyra lag som går bäst i The Championship just nu. För Watford är det raka motsatsen och Zolas gäng har långt kvar till den fina fjolårsformen då man nådde kvalspel. Det ser ut som en säker etta på stryktipskupongen vilket det förmodligen är men vi jagar lite pengar och tar med krysset. Vårt tips 1x!

Match 13. Reading – Wigan (1x)

Senast lagen möttes så var det i våras och då spelade båda lagen i Premier League. Då vann Wigan med 3-0 borta. Nu ser det dock annorlunda ut. Wigan hade med sin starka trupp på papperet 6! raka förluster innan 3-2 segern över Bolton senast. Reading har bara en förlust på de 6 senaste och jagar kvalplats eller direktuppflyttning till Premier League. Man har 6 poäng upp till Burnley som ligger tvåa i serien just nu. Hemma är man starka och det ser ut att sluta med hemmavinst. Vi tar med krysset på kupongen. Vårt tips 1x!

Stryktipsförslag vecka 51Kommentar om veckans stryktips

Som vi redan nämnt så har Svenska Spel maxat jackpoten på Stryktipset den här veckan genom att erbjuda dubbel utdelning till de som lyckas få 13 rätt. Står du där som ensam vinnare så är det ca 20 miljoner vi snackar om.

Det här är också helgen (innan jul) då vi är som mest spelgalna i vårt avlånga land. Det är nu vi kryper in i stugorna, dricker glögg och följer travet, stryktipset eller världscupen på skidor. Kombinationen med att känna julstämning, älska Premier League, Tipslördag och enkelheten att kunna spela online gör att omsättningen skjuter i höjden. Så räkna med att det blir rejält med pengar på Lördag!

Vi fortsätter på den inslagna vägen med ett R-4-4-144 med 12 rättsgaranti.

Veckans säkraste matcher hittar vi i United och Derby.

Skrällen tror vi Crystal Palace eller Wigan står för.

Vi ses på Lördag!