Det här är det sista EttKryssTvå tipset innan Jul. Och för de som redan prövat att tippa EttKryssTvå hos Betsson vet sedan tidigare att det likt anrika Stryktipset från Svenska Spel erbjuds Engelsk ligafotboll från oftast högstaligan Premier League och andraligan The Championship. Den här helgen bjuder på flera högintressanta matcher i EttKryssTvå.

Fokus på EttKryssTvå tipset

EttKryssTvå Tipset - Sista Innan Jul

Gör Wayne Rooney mål i helgen?

I helgens match nummer tre på EttKryssTvå ser vi Manchester United som hittills denna säsong inte spelat enligt de höga förväntningar man har på sig. En åttondeplats så här långt i Premier League efter sexton omgångar är alldeles för dåligt för en av världens största klubbar. Enda glädjen på senaste tiden för storlaget är att Manchester United tidigare i veckan tog sig vidare till semifinal i ligacupen genom vinst över Stoke i en match med underbart brittiskt väder! Man möter nu på lördag West Ham som är ett lag som har det tufft att hävda sig i den stenhårda konkurrensen och befinner sig på sjuttonde plats endast en poäng före de båda nedflyttningsplacerade lagen Crystal Palace och Fulham. Det ska väl ändå Machester United klara av på sin hemmaplan? Ja, Svenskt Spel tror det även om vi kan se att till dags datum och tid så håller bara 59% av svenska folket United som segrare i matchen enligt lagda spel på EttKryssTvå hos Betsson.

Det mest nederlagstippade laget i helgens EttKryssTvå omgång är bortalaget Doncaster i Championship matchen mot hemmafavoriten Derby. Näst mest segertippade laget enligt svenska folket hittar vi i Premier League och är lite överraskande, om vi får säga det, trettondeplacerade Stoke som i sin hemmamatch tar emot elfteplacerade Aston Villa. Den matchen kan enligt oss sluta hur som helst.

Om vi tar en titt på hur oddsen är satta på matcherna kan vi konstatera att högst odds hittar vi i matchen Manchester United – West Ham där seger för bortalaget ger hela 9,25 i odds hos Betsson.

SPELA ETTKRYSSTVÅ HOS BETSSON

 

Speltips EttKryssTvå Svenskt Spel:

1x2 svenskt spel

 

Speltips EttKryssTvå Ola Andersson på Betsson:

1x2 Ola Andersson Betsson
EttKryssTvå tipset Lördag 21/12 har spelstopp 16:00.