På Söndag 14.30 möts Newcastle och Arsenal på S:t James Park i ett hett och förmodligen målglatt möte och även här som vi hittar vårt speltips. I dagsläget toppar Arsenal Premier League och vi vet vilket anfallsspel man har sista tredjedelen i år. Özils passningar kan luckra upp vilket försvar som helst. Det var endast mot ett destruktivt Chelsea som man hade svårt att skapa något innan ordningen var återställd mot West Ham där man radade upp målchanser senast och vann med 1-3 borta. Nu möter man inte ett tillbakadraget Chelsea utan förmodligen ett rätt så offensivt Newcastle som lär gå för 3 poäng trots att det är Arsenal man möter. Det brukar vara mycket mål när de här lagen möts. Förr förra mötet slutade 7-3 till Arsenal och tittar vi lite längre tillbaks 2011 så spelade lagen 4-4. Det brukar vara riktigt underhållande och varför skulle det inte bli det nu på Söndag.

Helgens Speltips

Båda lagen lär gå för 3 poäng. Dels har Newcastle riktigt fin form och hemma så förlorar man väldigt sällan. Endast en förlust den här säsongen. Man har kommit smygande och närmat sig den absoluta toppen och ligger just nu på en sjätte plats i tabellen. Newcastle har gjort 17 mål på 9 matcher hemma. Arsenal har mäktat med hela 20 mål borta den här säsongen. Wengers fotbollsfilosofi är det ingen större skillnad på om man spelar hemma eller borta. Det ska gå på få tillslag, rakt  och väldigt fort framåt när man ställer om. Vårt speltips blir därför att båda lagen gör mål i den här matchen. Detta spelar vi till oddset 1.59 hos spelbolaget?

Helgens speltips på att båda lagen gör mål kommer vi spela till hög insats!

Båda lagen gör mål

newcastle arsenal