Manchester United – Tottenham, sexan mot sjuan i Premier League möts onsdagen den 1 januari 2014 med matchstart kl. 18.30.

Manchester United – Tottenham, Man U drar längsta stråt

Vi har en stor Premier League omgång vår allra första dag på det nya året att se fram emot. Och vi har siktat in oss på den mest spännande matchen, enligt oss på Svenskt Spel, i mötet Manchester United – Tottenham. Det är två väldigt jämna lag som gör upp om vilket lag som ska haka på i toppen av tabellen, båda lagen har skramlat ihop 34 poäng var så här långt. Men vad vi tror avgör den här matchen är att Manchester är i en grym form där man vunnit sina sex senaste tävlingsmatcher och dessutom kommer inte Man U släppa taget om att vara med i toppen av tabellen och bör också vara med där när man kollar in spelarmaterialet. Hemmaplan talar också för att Manchester bör vinna matchen över Tottenham. United får också med största sannolikhet tillbaka Wayne Rooney efter skada och Antonio Valencia efter avstängning. Enda avbräcket är väl att Nani och Robin van Persie ser ut att missa mötet på grund av skador. Sammantaget gör det ändå att Svenskt Spel satsar belopp Medel på Manchester United seger till oddset 1,78 hos Unibet.

Match och spel: Manchester United – Tottenham (1×2)

Speltips: Manchester United vinner (1)

Odds: 1,78 hos Unibet

Datum: 1 januari 2014

Matchstart: Kl. 18.30

Manchester United - Tottenham Speltips 1 Januari kl.18.30

Ska Manchester United och Wayne Rooney dra längsta stråt mot Tottenham?