Fredagskvällen bjuder på engelsk toppfotboll med Leicester City Derby County i Championship.

Leicester City Derby County i Championship Leicester City Derby County i engelska Championship

Inför mötet Leicester och Derby leder Leicester den engelska andra ligan Championship och har sju poäng ner till fyran Derby. Matchen mellan Leicester City och Derby County har en lång historia av fotbollsrivalitet i området East Midlands i England och matchen kallas därför ofta för East Midlands Derby. Även om båda klubbarna starkt och ömsesidigt inte gillar varandra så har de bägge lagen egentligen Nottingham Forest som sina främsta rivaler.

Speltips Leicester City Derby County

Svenskt Spel sätter pengarna på hemmaseger i toppmatchen Leicester City Derby County. God form, hemmaplan och bäst spelarmaterial till förfogande övertygar oss om att Leicester ska vinna denna match. Dessutom ger en hemmavinst det fina oddset 2,0 hos spelbolaget ComeOn

odds

Matchen Leicester City Derby County 10/1-2014 sänds i tv-kanal TV10 med matchstart kl. 20.45.