Veckans stryktipsförslag bygger återigen på ett reducerat system med fyra hel och fyra halvgardering för 144 kronor. Det är jackpot den här veckan på stryktipset vilket är extra kul. Vi har bäddat in skadeläget i Premier League till höger så att våra läsare enkelt ska kunna se vilka spelare som saknas i olika matcher. Detta gäller endast Premier League lagen!

Tipset vecka 02, 2014, R-4-4-144

Match 1. Cardiff – West Ham (1x)

Ole Gunnar Solskjaer kunde inte ha önskat sig en bättre start i sin nya klubb Cardiff. Man lyckades vinna över Newcastle borta med 1-2 vilket var riktigt starkt. Räkna med blandade känslor från hemmafansen som inte varit helt nöjda med hur ägaren Vincent Tan har hanterat klubben. West Ham har usel form med bara 1 poäng på de 6 senaste matcherna. Möjligen kan man klara ett kryss här men jag tror det blir mycket svårt. Cardiff har tagit fina skalper hemma den här säsongen där man bland annat slagt Manchester City. Vårt tips 1x!

Match 2. Everton – Norwich (1)

Norwich har rykt upp sig lite på slutet och tagit några poäng. Man måste dock vända trenden på oavgjorda matcher. 4 oavgjorda och två förluster har gett endast 4 poäng på de 6 senaste matcherna vilket är för dåligt. Evertons svacka har man gått och väntat på i princip hela säsongen men den har liksom aldrig kommit. Endast två förluster den här säsongen och stabilt spel gör att man ligger på en femte plats i tabellen och nosar på Champions League spel vilket är riktigt bra med tanke på den konkurrens som är i Premier League idag. Vi spikar ettan och anser att det här är Stryktipsets säkraste match den här veckan. Vi spikar ettan!

Match 3. Fulham – Sunderland (1x2)

Otroligt svårtippad match och väldigt viktigt för båda lagen i kampen om att undvika nedflyttning i detta svenskmöte. Sunderland har bäst form med endast 1 förlust på de 6 senaste matcherna. I Fulham ryktas Berbatov vara på väg bort. Fulham hemma brukar alltid bjuda på tufft motstånd. Vi helgarderar matchen då det känns som att det kan sluta lite hur som helst. Vårt tips 1×2!

Match 4. Southampton – West Bromwich (1x2)

Riktigt svårtippad match. West Bromwich har bättre statistik de senaste matcherna men faktum är att Southampton har mött rätt så tufft motstånd vilket gjort att poängen uteblivit. Man har även haft en hel del skadeproblem men förmodligen är Ramirez, Lambert och Prado tillgängliga för spel på Lördag. West Bromwich har rykt upp sig efter en trevande start och är svårspelade. Vårt tips blir därför 1×2!

Match 5. Tottenham – Crystal Palace (1x)

Det här känns som en given etta på förhand! Tottenham har vind i seglen efter Managerbytet och hela truppen andas optimism. Det nykomponerade anfallsparet Adebayor och Soldado i en mer 4-4-2 uppställning har levererat. Dock gick man på plumpen senast mot Arsenal och om ni kollar skadeläget till höger här så kan ni se att Tottenham toppar skadeligan i dagsläget. Därför tror jag att det kan skrälla lite här. Crystal Palace har bara 1 förlust på de 4 senaste och den kom mot Manchester City borta. Så man är svårspelade för tillfället. Chamakh har börjat hitta nätet. Vi tar med krysset. Vårt tips 1x!

Match 6. Blackburn – Doncaster (1)

Fin form på Blackburn med endast 1 förlust på de 7 senaste där man bland annat lyckades kryssa hemma mot Manchester City i FA-Cupen senast. Doncaster ser ut att förpassas till League One nästa säsong om inget drastiskt händer. 1 oavgjord och 5 förluster på de 6 senaste. Blackburn är tillsammans med Everton Stryktipsets säkraste match. Vi spikar ettan!

Match 7. Blackpool – Middlesbrough (1x2)

När ska det vända för Blackpool? Man inledde säsongen för jäkla bra och var med i toppen men sen hände något. Nu endast 1 poäng på de 6 senaste gör att man faller som en fura i tabellen. Middlesbrough blandar och ger och det är svårt att säga vart den här matchen ska ta vägen. Går man på form så får Middlesbrough tipset men vi väljer att helgardera. Vårt tips 1×2!

Match 8. Bolton – Nottingham (1x2)

Bolton är svårslagna hemma medan Nottingham har 8 raka utan förlust. Det lutar åt ett kryss men vi väljer att helgardera. Otroligt svårtippad match. Vårt tips 1×2!

Match 9. Brighton – Birmingham (1x)

Brighton är starka hemma och är med och jagar kvalplatser till Premier League. Man är svårslagna hemma men kommer få en tuff uppgift här då Birmingham inte förlorat på 10 matcher! Birmingham har lämnat bottenstriden bakom sig och tittar uppåt i tabellen. Vi tror att 1x räcker långt och blir därför vårt tips!

Match 10. Charlton – Barnsley (1)

Barnsley har det jobbigt just nu och ligger sist i The Championship. Man har 5 poäng upp till säker mark och det ser allt annat än bra ut för det forna Premier League laget. Charlton har bara 1 förlust på de 6 senaste men har kryssat 4 av de matcherna. Dock borde man vinna här på sin hemmaplan. Vi spikar ettan!

Match 11. Huddersfield – Millwall (12)

Det är en del som skiljer lagen åt i den här matchen. Huddersfield ligger bättre till i tabellen! Huddersfield har bättre form och Huddersfield har sin hemmaplan. Så det borde bli en etta i den här matchen. Millwall har otroligt mycket att spela för men vi kan egentligen inte motivera tvåan. Vi hoppas på skräll då det inte är många av svenska folket som har en tvåa på kupongen i den här matchen. Vårt tips 12!

Match 12. Ipswich – Queens Park Rangers (x)

Tufft toppmöte i The Championship. Ja vi kan nästa kalla det för det. Ipswich har 9 raka utan förlust och har sakta men säkert närmat sig toppen. Queens Park Rangers har toppat tabellen vid några tillfällen den här säsongen men sista tiden har man tappat stinget lite och ligger just nu på 3:e plats i tabellen. Vi tror på en stenhård fight och chansspikar krysset! Vårt tips x!

Match 13. Watford – Reading (1)

Den som har en helgardering kvar till den här matchen bör använda den. Watford har börjat spela lite bättre igen sen Zola lämnade som manager. Inget ont om Zola då han gjorde det riktigt bra förra säsongen i Watford. Reading ligger bättre till i tabellen men har ingen vidare form för tillfället. Reading har 1 oavgjord och 4 förluster på de 5 senaste. Därför får Watford tipset i form av hemmaplan. Vårt tips säker etta!

stryktipsförslag vecka 2 2014Kommentarer om veckans stryktips

Vi fortsätter att tippa vårt reducerade system R-4-4-144 med 12 rättsgaranti. 

Veckans säkraste matcher ser ut att vara Everton och Blackburn.

Skrällarna hittar vi i att Crystal Palace lyckas ta en poäng mot Tottenham bort samt tvåan på Millwall.

Observera att det är jackpot ca 13 miljoner på Stryktipset den här veckan och det lär bli bra utdelning om man lyckas sätta några skrällar på kupongen.

Av de Championship lag som är med på kupongen så toppar Nottingham den tabellen för de 6 senaste matcherna. Endast Derby och Leicester är bättre men de finns inte med på tipset.

Då åker vi, mot 13 rätt, prickar skrällarna och kammar hem ett par sköna slantar! Samma förhoppningar varje vecka!

Hur spelar ni? Någon dunderskräll på kupongen som ni vågar tipsa om? Kommentera gärna

Vi ses på Lördag igen!