Zlatan Ibrahimovic och hans PSG spelar ikväll ligamatch mot FC Nantes och Svenskt Spel satsar en slant på att Zlatan gör mål.

Zlatan Ibrahimovic                         Ligue1

Mötet Paris SG – FC Nantes ikväll söndag 19/1 kl. 21.00 är enligt tabelläget en tuff match för Zlatan och övriga Paris gänget. Paris SG leder franska ligan Ligue 1 men kvällens motståndare FC Nantes har spelat väldigt bra den här säsongen. Nantes ligger för närvarande på en sjätte plats på samma poäng som femman Olympique de Marseille men är trots den bra placeringen hela femton poäng bakom ligasuveränen Paris Saint-Germain.

Speltips Zlatan gör mål till oddset 1,50

Zlatan gör mål mot FC Nantes ikvällZlatan Ibrahimovic är i kanonform och har öst in mål senaste tiden. Senast i veckan spelade Zlatan bara första halvlek i cupmatchen mot Bordeaux och då fick han för ovanlighetens skull gå mållös av planen. PSG vann kvartsfinalen mot Bordeaux trots en mållös Zlatan och är därmed i semifinal i franska cupen. Då vilades han för att orka med de riktigt viktiga ligamatcherna och det fortsatta äventyret i Champions League. Ikäll är det alltså dags för en mycket tuff uppgift för Paris SG och Zlatan mot Nantes och det är precis sådana här matcher som Zlatan älskar att spela. Han brukar tända till extra när det vankas hårt motstånd och Svenskt Spel ser ett starkt spelvärde i att spela på att Zlatan gör mål till oddset 1,50 hos Betsson.

Zlatan gör mål ikväll mot FC Nantes

Svenskt Spel följer Zlatan Ibrahimovic på Facebook där du kan se en hel del kul från honom.

Paris SG – FC Nantes sänds i tv kanal TV4 Sport och via Livestreaming hos Betsson-TV med matchstart kl. 21.00.

Paris SG spelartrupp

ALEX, CAMARA Zoumana, CAVANI Edinson, DIGNE Lucas, IBRAHIMOVIC Zlatan, LAVEZZI Ezequiel, LUCAS, MAIGNAN Mike, MARQUINHOS, MATUIDI Blaise, MAXWELL, MENEZ Jérémy, ONGENDA Hervin, PASTORE Javier, RABIOT Adrien, SIRIGU Salvatore, MOTTA Thiago, SILVA Thiago, VAN DER WIEL Gregory, VERRATTI Marco.

FC Nantes spelartrupp

ALHADHUR, ARISTEGUIETA, AUDEL, BANGOURA, BEDOYA, CICHERO, CISSOKHO, DEAUX, DJILOBODJI, DJORDJEVIC, GAKPE, PANCRATE, TOURE, TREBEL, VERETOUT, VIZCARRONDO.