Jackpoten som bara växer och växer. Tråkig omgång på tipset men när det är så mycket extra pengar i potten så måste man ju ge sig in i leken. Vi hade riktig otur på Europatipset i Söndags. Ett system på 288 rader sprack endast på Napoli i 93:e minuten. Annars hade vi haft 13 rätt och ca 50.000 extra i kassan. Stryktipset den här veckan handlar om FA-cupen och där skräller det ju alltid det gäller bara att hitta dem på rätt ställen. Det brukar oftast skrälla när favoriterna spelar på bortaplan. Har man hemmaplan och möter lag från lägre divisioner så ska det mycket till att de inte vinner. Vi ska erkänna att vi saknar en del kunskap om lagen från de lägre divisionerna och har därför fått luta oss tillbaka på statistiken. Veckans stryktipsförslag i korthet!

Tipset vecka 40, 2013, R-4-4-144

Match 1. Birmingham – Swansea (1x2)

Det skiljer en division mellan lagen och Swansea är favoriter. Båda lagen har svajig form. Vi väljer att helgardera.

Match 2. Bolton – Cardiff (1x2)

Det skiljer en division mellan lagen även här. Cardiff gjorde det helt okej borta mot City i ligan då man förlorade med 4-2. Bolton åkte på en riktig knall borta mot Reading. Förlust med 7-1! Räkna med ett helt annat Bolton i den här matchen hemma. Cardiff är favoriter men vi väljer att helgardera.

Match 3. Port Vale – Brighton (x2)

Port Vale håller till i League One. Brighton har helt ok form i The Championship men förlorade senast mot Derby med 1-0 borta. Innan dess hade man 4 raka utan förlust. Man är så klart bättre här men frågan är om man lyckas vinna. Vårt tips x2!

Match 4. Rochdale – Sheffield Wednesday (x2)

Rochdale har fin form i League Two. 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 6 senaste matcherna. Man ligger just nu på en andra plats och har en bra chans på att spela i League One nästa säsong. Sheffield Wednesday har också fin form, ingen förlust på de 6 senaste. Eftersom det skiljer två divisioner så ska Sheffield kunna vinna det här tämligen enkelt. Vi chansar och tar med krysset för utdelningens skull. vårt tips x2

Match 5. Southampton – Yeovil (1)

Southampton börjar få tillbaka lite spelare och har gjort bra i de senaste matcherna. Man ser ut att hamna i ingenmansland i Premier League tabellen. Därför kommer man satsa oerhört hårt på att gå långt i FA-cupen. Yeovil ligger nästsist i The Championship. Det här är en av Stryktipsets säkraste matcher. Säker etta!

Match 6. Southend – Hull (x2)

Southend är riktigt starka hemma och har bra form. Dock skiljer det tre divisioner mellan lagen och inte ska man väl kunna rå på Premier League laget Hull?  Vi chansar och tar med krysset även om tvåan känns given. Vårt tips x2!

Match 7. Sunderland – Kidderminster (1)

Kul för division 5 laget Kidderminster att besöka Stadium of Light. Dock blir nog resan dit det roligaste. Stryktipskupongens säkraste match. Vi behöver inte diskutera den mer än så. Säker etta!

Match 8. Wigan – Crystal Palace (1x2)

Wigan har ett bra lag på pappret. Man har spelat upp sig på slutet men är väldigt opålitliga. Crystal Palace går inget vidare i Premier League för tillfället och kan få det svårt här. Vi väljer att helgardera.

Match 9. Manchester City – Watford (1)

Watford är visserligen ett svårknäckt bortagäng. Den här säsongen har man 3 vinster, 7 oavgjorda och 2 förluster. Man spelar väldigt destruktivt på bortaplan. Men frågan är om man lyckas tighta till det så pass att man kan förstöra dagen för City på Etihad Stadium. Citys arena och fotbollsplan har väldigt stor yta och det borde inte bli något problem för Agüero och hans kamrater att göra ett par baljor. Vi spikar ettan!

Match 10. Blackburn – Derby (12)

Två lag med riktigt bra form som dessutom gör en hel del mål. Vi tror på en öppen tillställning här då Derby ofta brukar bjuda upp till dans i sitt bortaspel. Vårt tips 12!

Match 11. Blackpool – Doncaster (12)

Doncaster tog en fin skalp senast när man vann över Wigan hemma med 3-o. Båda lagen har annars usel form. Blackpool har 5 raka förluster men har slagit Doncaster i de fyra senaste mötena. Vi tror på svängig match. Vårt tips 12!

Match 12. Ipswich – Reading (x)

Oj oj oj vad Reading körde över Bolton senast. 7-1 slutade matchen till Reading. Dock är man sämre i bortaspelet och kan få det tufft här. Vi chansar med att spika krysset!

Match 13. Leicester – Middlesbrough (1)

Inte mycket som stoppar Leicester just nu. 6 raka segrar i The Championship är ett tecken på att man hittar vinnarspåret och stabilitet. Det är ingen vågad gissning att Leicester står som segrare av The Championship framåt maj. Middlesbrough har fin form men här kommer man inte räcka till. Vi spikar ettan!

stryktipset vecka 4 2014Kommentarer om veckans stryktips

Vi fortsätter att tippa R-4-4-144 med 12 rättsgaranti. Systemet bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgardering för 144 kronor. Det innebär att om du har 13 rätt på ramen så är det minst 12 på en rad. Varför tippar man så? Jo för att du får fler garderingar till en mindre insats mot vad det annars skulle ha kostat.

Veckans säkraste matcher på Stryktipset är Sunderland och Manchester City.

Skrällen står Southend eller Wigan för mot något av Premier League lagen. Vinner både Hull och Crystal Palce samtidigt som Sunderland och City vinner så lär det inte bli några pengar på Stryktipset.

15 miljoner extra i jackpot den här veckan lär innebära hög omsättning och många fina slantar att hämta ut för den som prickar 13 och samtidigt sätter några skrällar.

Kommer ni tippa stryktips den här veckan eller står ni över då det är FA-cupen? Skulle ni önska något annat i våra stryktipsförslag? Kommentera gärna!

Annars ses vi på Lördag igen! 😉