Kanske dags för 1X2 med många skrällar

1X2 med många FA-cupmatcher på kupongen

Manchester City är 1X2 kupongens bästa lag.

1X2 tipset den här helgen innehåller mestadels engelska FA-cupmatcher på spelkupongen men också fem matcher från The Championship. Det kan tyckas vara många lätta matcher då flera av mötena på 1X2-kupongen består av lag från vitt skilda divisioner inom den engelska fotbollen där främsta exemplet på en sådan match är Sunderland mot Kidderminster. Sunderland är ett rutinerat Premier League lag och tar på sin hemmaplan emot division fem laget Kidderminster. Det ska väl inte kunna bli annat en etta i den matchen? Men men, vi har så många gånger tidigare genom FA-cupens historia sett solklart givna matcher förvandlas till storskrällar som möjligen de mest inbitna fansen i de kraftigt nederlagstippade lagen trott på. Dock borde väl just Kidderminster bli en munsbit för ett erfaret Premier League lag!?!

Det bästa fotbollslaget som går in i match på 1X2-kupongen är Premier League tvåan Manchester City som tar sig an Watford där även den matchen torde sig vara given, men då ska man veta att Watford har förlorat endast en match på de sju senaste spelade. Match nummer tio mellan Blackburn och Derby får nog anses vara en av de mest svårtippade 1X2 matcherna. Det är ett rent Championship möte där Blackburn ligger på åttonde plats och Derby på fjärde plats i tabellen. Om vi vänder intresset mot matchen Southampton – Yeovil så stänger Southampton av sin rekordvärvning anfallaren Pablo Osvaldo efter dåligt uppförande men det bör inte hindra dem från att vinna matchen ändå. Men så var det ju det här med skrällar…

Svenskt Spel försöker varje vecka utmana Betssons egen spelexpert och tillika kändisprofil Ola Andersson på ett enkelraders-system 1X2. Så även denna vecka. Naturligtvis behöver du inte följa våra speltips på en enkelrad utan kan spela på de mer populära 32, 64 och 128 raders-systemen. Och glöm inte bort att det alltid är utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt!

1X2 (EttKryssTvå) hos Betsson har spelstopp 16:00 Lördag 25/1.

SPELA 1X2 HOS BETSSON HÄR!

 

 Speltips 1X2 Svenskt Spel, vecka 4

1 Birmingham – Swansea x
2 Bolton – Cardiff 2
3 Port Vale – Brighton 2
4 Rochdale – Sheffield Wed 2
5 Southampton – Yeovil 1
6 Southend – Hull 2
7 Sunderland – Kidderminster 1
8 Wigan – Crystal Palace x
9 Manchester City – Watford 1
10 Blackburn – Derby x
11 Blackpool – Doncaster x
12 Ipswich – Reading x
13 Leicester – Middlesbrough 1

 

Speltips 1X2 Ola Andersson (Betsson), vecka 4

1X2 med många FA-cupmatcher på kupongen

 

Så går 1X2 (EttKryssTvå) till…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QEhG1UFxjvU&noredirect=1[/youtube]