Juventus – Inter Milan möts ikväll söndag 2/2 kl. 20.45 i ett hett derby ”Derby d’Italia” och vi tar tillfället i akt med att spela ett Handicap-odds på matchen.

Serieledande Juventus ligger hela 23 poäng före Inter Milan på femte plats i Serie A tabellen och ska inte ha några problem med att på sin hemmaplan vinna prestigemötet mot Inter ikväll.

Juventus - Inter Milan med spel på Handicap

Svenskt Spel tror på Juventus seger mot Inter Milan.

Fakta inför Juventus – Inter Milan

Juventus har en otrolig sträcka där man gjort mål i 34 matcher i rad i Serie A! Juventus har alltså hittat nätet i var och en av sina senaste 34 ligamatcher under en period som sträcker sig över förra säsongen fram till nu med 72 gjorda mål sammanlagt. Förra gången man inte lyckades göra mål i en Serie A match var den 16 februari 2013 i 1-0 förlusten mot Roma.

Spelare att hålla ett extra öga på i kvällens match mellan Juventus och Inter Milan är Vidal, Llorente och Tevez i Juventus som i årets ligaspel fullkomligt öst in mål tillsammans. Inter Milans bäste målgörare är Palacio som lyckats näta tio gånger denna säsong.

Vad som ytterligare talar för en klar Juventus seger ikväll mot Inter Milan är Inters 315 mållösa minuter i sträck i senaste bortamatcherna. En föga smickrande målstatistik som inte direkt borde ingjuta någon rädsla hos Juventus backarna denna söndagsafton. De tre senaste bortamötena har resulterat i 1-0 förluster mot Lazio och Genoa i Serie A och Udinese i Italienska cupen. Mer trevlig fakta-läsning kan göras på Inter Milans hemsida här.

Speltips Juventus – Inter Milan

Svenskt Spel spelar på Handicap 0-1 i matchen Juventus – Inter Milan hos spelbolaget NordicBet till oddset 2,02. Vi tror alltså att Juventus vinner matchen med minst två måls marginal.

Juventus trupp mot Inter Milan

3 Chiellini 4 Caceres 5 Ogbonna 6 Pogba 7 Pepe 8 Marchisio 9 Vucinic 10 Tevez 12 Giovinco 13 Peluso 14 Llorente 15 Barzagli 19 Bonucci 20 Padoin 21 Pirlo 22 Asamoah 23 Vidal 26 Lichtsteiner 30 Storari 33 Isla 34 Rubinho 36 Vannucchi

Inter Milans trupp mot Juventus

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi;

Försvarare: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 33 Danilo D’Ambrosio, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo;

Mittfältare: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 16 Gaby Mudingayi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 21 Saphir Taider;

Anfallare: 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi, 20 Ruben Botta, 22 Diego Milito.