Ikväll spelas matchen FC Nantes – Paris SG i franska ligacupen och Zlatan behövs mer än någonsin den här säsongen.

FC Nantes - Paris SG i franska ligacupen

Zlatan utan Cavani i mötet FC Nantes – Paris SG

Zlatan och Paris SG spelar semifinal i franska ligacupen mot FC Nantes ikväll tisdag 4 februari kl. 21.00 och får göra det utan lagkompisen Edison Cavani som skadat sig och kan bli borta upp till sex veckor. Ett tungt avbräck för Paris SG som har en tuff period med viktiga matcher framför sig med ligaspel, cupspel och Champions League spel närmaste tiden. Till och med Zlatan säger att han saknar Cavani vilket betyder att det inte är någon dussinlirare som blir borta från spel i Paris SG truppen i kommande matcher. Zlatan ser det väl säkert som att chansen till den så åtråvärda titeln i Champions League drastiskt minskar. Det är ju precis det här som saknats tidigare år där Zlatan varit alldeles för ensam världsstjärna på topp i anfallet. Och nu när han äntligen fått den där parhästen i Cavani som ska kunna rycka in när Zlatan själv gör mindre bra prestationer så skadar han sig och Zlatan står åter ensam och blir tvungen att prestera världsklassfotboll varenda match för att hans lag ska kunna nå allra längst fram. Positivt är annars att de två mittfältsmotorerna Blaise matuidi och Thiago Motta verkar förlänga kontrakten med Paris SG. Samtidigt ser det ut som semifinalmotståndaren FC Nantes har problem inför sin uppladdning i matchen mot Paris SG. Trots bra ligaspel den här säsongen och avancemang i ligacupen till semifinalspel mot Paris SG så har klubbens president Kita klankat ner på tränaren och några av spelarna i FC Nantes för att de inte visat tillräckligt mycket förtroende för honom och för klubben senaste tiden. 

Speltips FC Nantes – Paris SG

Paris SG vill vinna allt som går att vinna den här säsongen och kommer ta semifinalmatchen i franska ligacupen mot FC Nantes på största allvar. Man är i fin form och Zlatan har visat att han definitivt inte är i en svacka då han gjorde en mycket bra insats senast i ligan mot Bordeaux som han kryddade lite extra med ett fint mål. Svenskt Spel tippar ett odds med medelinsats på Paris SG seger till oddset 1,50 hos NordicBet.

Tv-kanal och matchstart

Matchen FC Nantes – Paris SG kan ses i tv-kanal TV4 Sport Xtra eller via Bet365 Livestreaming med matchstart kl. 21.00.

Kolla in närmaste dagarnas fotbollsmatcher via Livestreaming här!