Igår brann det i knutarna på Twin Spin som är en ny favoritslot från spelleverantören Net Entertainment. Normalt sett brukar vi sätta in några 100 lappar en fredag kväll och snurra för 10 kronor per snurr. För den summan brukar man kunna spela ett tag och så att säga få valuta för pengarna eftersom det är både roligt och spännande. Den här gången satte vi in 500 kr och chansade med 25 kr per snurr. När vi hade 261 kronor kvar på kontot fick vi en riktigt bra träff! 1o klockor på spelplanen gav en vinst på 8025 kr hos spelbolaget Betsafe.

Vill man provspela Net Ents Twin Spin så kan man göra det hos något av spelbolagen Betsafe eller Betsson.

Video slot twin spin

Det häftiga med Twin Spin är att man när som helst kan få en expanding wild någonstans på ett hjul som sedan kan utvecklas till flera hjul med hela wilds. Har man riktigt tur så kan alla hjul på skärmen snurra och därefter fyllas med någon symbol på spelplanen. Det känns som att man snarare vinner sällan men mycket än att man vinner ofta och lite på den här video sloten. Högst vinsten på Twin Spin är 270.000 mynt. I vårt fall hade det inneburit 270.000 kronor eftersom myntvärdet är 1.oo per spin men då skulle hela spelplanen behöva fyllas med diamanter istället för klockor.

Vi kan starkt rekommendera Twin spin och det är farligt roligt om ni förstår vad vi menar. Vi uppmanar inte heller någon att spela för mer pengar än man har råd att förlora och det finns hjälp att få om man känner att man inte mår bra av sitt spelande. Läs mer om olika sympton som är kännetecken för spelberoende här.

Har ni någon favorit video slot som ni vill rekommendera eller något storvinst som ni dragit in så kommentera gärna. Diskutera gärna vilket spelbolag som ni föredrar också!

Game on!