Ikväll drabbar två av Premier Leagues största lag samman på Etihad Stadium i FA-Cupen. De senaste mötet lagen emellan slutade med 0-1 till Chelsea. Londonlaget hade då även 3 skott i virket och gjorde en solid insats. 0-1 förlusten är den enda som City har på sin hemmaplan i år och annars har man fullkomligt krossat motståndet hemma. Målskillnaden 42-9 säger det mesta och vi tror att man är rejält revanchsugna. I och med att det är FA-cupen så kan man komma att rotera lite i lagen. Båda lagen har dock väldigt starka trupper och det kommer bli väl kända namn på planen oavsett startuppställning. Chelsea är riktigt starka för tillfället där offensiven med Hazard som gör mål i var och varannan match tillsammans med Willian, Oscar och Eto har levererat. Chelsea har under Mourinho tätat till bakåt och varit livsfarliga i sina snabba omställningar. Vi tror inte att man lyckas hålla nollan igen i den här matchen utan det kommer bli både mål framåt och bakåt.

Vårt speltips blir således att båda lagen gör mål till oddset 1.64 hos spelbolaget Betsafe.

Insats: Medel

Ikväll erbjuder Betsafe pengarna tillbaka på 1×2 om Hazard gör sista målet.

båda lagen gör mål betsafe

willian