Hej,

1/2 spel hittade hem senast och rent ekonomiskt gick det jämnt ut. Såväl denna som nästa vecka kan vi se fram emot åttondelsfinalerna i Champions League som äntligen drar igång igen. Undertecknad har funnit två drag värda att investera i.

Kvällens stormatch får anses vara den som spelas i England, där Manchester City möter Barcelona. Här tror jag mycket på bortalaget, åtminstone när det kommer till målproduktion. I ligaspelet har målskörden varit god denna säsong, både med och utan en skadedrabbad Messi på planen. Nu är han dock frisk och verkar ha hittat formen de senaste matcherna vilket kan bli nyckeln till mitt spel i denna drabbning.

Visst är Manchester City på bortaplan en uppgift modell tyngre, men Barcelonas offensiv med spelare som Alexis, Messi, Neymar och Pedro, har alltid varit pålitlig i dessa sammanhang. Jag tror starkt på att herrarna där framme löser sina uppgifter och då får defensiven agera bäst den vill mot Citys anstormningar. Medelinsats tillämpas.

PSG

Zlatan på jakt efter CL-titeln!

Barcelona över 1,5 mål spelas till 1,90 här!

Nästa match är Bayer Leverkusen-Paris Saint Germain. Då Leverkusen har hemmaplan betraktar jag detta som en öppen match, där små marginaler kan avgöra. Laget som har det där lilla extra och som vågar mest tror jag kommer dra det längsta strået.

PSG är i grunden ett bättre lag och har en viss Ibrahimovic i laget, som knappast behöver någon närmare presentation. Han vill vinna CL mer än något annat och han spelar dessutom sitt livs fotboll för tillfället. Ni minns väl alla hans galna mål i gruppspelet från i höstas? Hur som helst. Jag tror att Zlatan kliver fram ännu en gång och ger sitt lag ett bra utgångsläge inför returen. Till det fina oddset kan jag inte låta bli att testa.

Z. Ibrahimovic att göra mål synas med medelinsats till 2,00!

Era åsikter och tankar kring CL uppskattas som vanligt.

På återhörande!