Manchester United möter ikväll Crystal Palace och Svenskt Spel har tagit fram ett speltips och hittat bästa oddset för vårt satta tips.

I Premier League har inte Manchester United alls gått så bra som förväntat och med lite förvåning hittar vi Manchester laget först på en sjunde plats i tabellen inför bortamötet med Crystal Palace ikväll kl. 18:30 lördagen den 22 februari. Motståndaren och hemmalaget Crystal Palace har trots manchester Uniteds ”dåliga” tabelläge en mycket sämre position när man vill vandra uppåt i Premier League tabellen från sin för nuvarande femtondeplacering.

Manchester United och Wayne Rooney

Vi har ofta under säsongen kunnat läsa om ManchesterUniteds problem och oroligheter i laget där det ryktats om att flera spelare skulle vara missnöjda med situationen. En av huvudpersonerna i dessa diskussioner har varit Englands landslagsman och Manchester Uniteds storstjärna Wayne Rooney. Men nu kan alla United fans andas ut och laget förhoppningsvis få lite lugn o ro i lägret för nu har Wayne Rooney skrivit på ett av de allra bästa kontrakten någonsin i klubbens historia för vidare spel fram till 2019 i Manchester U.

Manchester United med Speltips och Bästa Oddset

Det här tror vi bidrar till en positiv effekt för alla fans, Manchester United som lag och för Wayne Rooney själv. Äntligen har man säkrat den viktigaste spelaren till laget för lång tid framöver och man kan återigen känna att ledningen vill nå stora segrar de närmaste åren. Kortsiktigt innebär det att man idag ska åka till London och tvåla till Crystal Palace med smeknamnet ”The Eagles” Men helt enkelt blir det inte för Manchester United och Wayne Rooney då Palace är ett hemmastarkt lag och sällan släpper in några mål på sin hemmaplan Selhurst Park och dessutom har en uppåtstigande formkurva. Dock är vi övertygade om att ett nytänt Manchester United, som senaste tiden hållit en jämn och bra form utan de där riktiga topparna, nu ska glänsa på planen med en Rooney som vet var han kommer vara de närmaste åren. Grattis alla Manchester United fans!

Rooney England

Speltips och bästa oddset för Manchester United seger

Svenskt Spel tippar på Manchester United seger i bortamatchen mot Crystal Palace med det bästa oddset på marknaden 1,61 hos spelbolaget NordicBet.

Matchen Crystal Palace – Manchester United sänds lördagen den 22 februari i tv kanal Viasat Fotboll och ViaPlay med matchstart kl. 18:30.