Hej,

förra veckans spel på CL gick bra då totalt 4/6 spel gick in. Mycket nära full pott om man granskar de två missade spelen där över 2,5 mål i Arsenal-Bayern slutade 0-2 trots TVÅ missade straffar. Dessutom blev det nio hörnor när linan på över 9,5 hörnor synades i Milan-Atl. Madrid. Nåväl, nära räcker inte i spelbranschen och jag hoppas på att få marginalerna på min sida framöver. Jag är medveten om att jag är lite sent ute men jag hoppas att så många som möjligt kan få upp ögonen för reken jag nu tänker publicera.

20140108_051210_a-david-moyes-rea

En pressad David Moyes

Kl 20:45 är det dags för första mötet mellan Olympiakos och Manchester United. Med Uniteds sviktande form som varit påtaglig hela denna säsong betraktar jag denna match som öppen. Att spela på bortaplan i Grekland är inte den lättaste av uppgifter och jag är säker på att man först och främst siktar på att skapa goda förutsättningar inför returmötet. Ett oavgjort vore således ingen katastrof då man i sådant fall har betydligt större chanser att avgöra hemma på Old Trafford.

Detsamma kan man inte säga om Olympiakos, då man i grunden är ett sämre lag och måste satsa stenhårt på vinst ikväll för att ha en god chans att gå vidare i turneringen. Trots att man nyligen sålt anfallaren ”Kostas” Mitroglou finns det fortfarande kvar viss slagkraft i det offensiva spelet. Jag räknar med en forcering på alla möjliga vis ikväll mot ett relativt defensivt Untited denna afton. Med detta i åtanke finner jag hemmalagets hörnlina väldigt låg. Måste syna rejält här.

Hemmalag över 4,5 hörnor spelas med hög insats till 1,65!

På återhörande imorgon med fler spel!