Här följer några intressanta speltips till veckans Champions League. Den här veckan lever inte riktigt upp på pappret till de toppmatcher som vi fick se förra veckan. Både Arsenal och City ser ut att få det tufft i returen och åker förmodligen ur CL efter åttondelsfinalerna.

Zenit tar emot Borussia Dortmund hemma och ryska lag är inte kända för att spara på krutet så här förväntar vi oss en offensiv match från båda lagen. Räkna med att Dortmund kommer satsa på sina snabba omställningar och fylla på med mycket folk. Båda lagen har en rak spelstil där man ofta sätter bollar i djupet och allra helst ut mot hörnflaggorna. Där gör att vi tror på en hel del hörnor i den här matchen. Därför måste vi spela på att det blir fler än 10 hörnor totalt sett i matchen till fina oddset 2.25 hos bet365Detta spelar vi till medelinsats!

Olympiakos är inte att leka med på sin hemmaplan och tar emot Manchester United som inte varit lika bra i år som tidigare. Det kommer fullständigt koka nere i Grekland. Olympiakos har 5 vinster och 2 oavgjorda på de 7 senaste i ligan och hemma har man kört över de flesta motstånden den här säsongen. Därför är vi sugna på att testa ettan i den här matchen till fina oddset 3.70 hos bet365. Det spelar vi till låg insats!

I Turkiet kommer Didier Drogba ställas mot sina gamla lagkamrater och det lär bli ett varmt mottagande på Stamford Bridge i returen. Galatasaray – Chelsea. Vi tror att Engelsmännen med Mourinho kommer försöka stänga den här matchen och avgöra hemma om två veckor. Vi kommer spela på att det blir mindre än 2.5 mål i matchen till oddset 1.70 hos bet365. Det synas till medelinsats.

I Tyskland så har vi två offensivt lagda lag när Schalke och Real Madrid drabbar samman. Man kan nästa förväntas sig att Real gör mål i alla sina matcher som man spelar. Schalke brukar hitta nätet på sin hemmaplan och därför kommer vi spela att båda lagen gör mål till oddset 1.66 hos bet365. Det synas till medelinsats.

odds veckans champions league

Hur spelar ni på veckans Champions League? Har ni något spel som sticker ut! Kommentera gärna!