Den här veckan blir den mindre stryktipsanalys av olika anledningar. Främst tidsbrist och det är lätt att skylla på det men undertecknad är på väg till Italien för att se mötet mellan Roma och Inter på plats och åker redan torsdag kväll. Nedan följer veckans stryktipsförslag.

Stryktipset vecka 09, 2014, R-4-4-144

Match 1. Everton – West Ham (1x)

Något har hänt i West Ham och man har fyra raka segrar. Läs Kalle Karlssons blogg inlägg om varför West Ham har lyft sig! Everton är givetvis favoriter men med tanke på West Hams form så tar vi med krysset på kupongen. Vårt tips 1x!

Match 2. Fulham – Chelsea (x2)

Fulham har knackig form och har halkat ner till sista plats. Det var längesen Chelsea förlorade i ligan nu men som alltid så är det svårt att komma tillbaka efter en bortamatch i Champions League (Som man hade mot Galatasaray i onsdags) och prestera i ligan. Fulham slåss för sitt liv och lyckades kryssa borta mot West Brom senast under nye managern Felix Magath. Vi tar därför med krysset på kupongen. Vårt tips x2!

Match 3. Hull – Newcastle (1)

Newcastle har endast gjort ett mål framåt på de 6 senaste matcherna och släppt in 11.  Hull är starka hemma och får tipset. Vi chansspikar ettan!

Match 4. Stoke – Arsenal (1x2)

Stoke är otroligt tunga att möta borta och vi tror att Arsenal kommer få bekänna färg här. Vi väljer att helgardera!

Match 5. Bolton – Blackburn (1x)

Bolton har kryssat hela 9 gånger hemma den här säsongen. Senast lyckades man vinna över Watford hemma med 2-0. Liknande motstånd här nu i Blackburn att vänta och 1x borde räcka långt.

Match 6. Bournemouth – Doncaster (1)

Bournemouth får tipset pga Doncasters dåliga bortafacit där man har endast 1 vinst den här säsongen. Vi spikar ettan!

Match 7. Burnley – Derby (1x2)

Tvåan mot Trean i tabellen. Toppmöte som kan sluta lite hur som helst. Kommer första hemmaförlusten för säsongen för Burnley? Vårt tips blir därför helgardering!

Match 8. Ipswich – Birmingham (12)

Favör till hemmalaget men Birmingham spelar en offensiv fotboll även på bortaplan och det gör att man antingen brukar vinna eller förlora. Man kryssar sällan. Därför blir tipset 12 i den här matchen.

Match 9. Millwall – Brighton (1x2)

Två jämna lag där hemmalaget är i mest behov av poäng. Vårt tips helgardering..

Match 10. Nottingham – Wigan (1x2)

Två lag som jagar kvalplats till Premier League. Nottingham är riktigt starka och Wigan har efter en trevande inledning på säsongen kommit smygande i tabellen. Wigan har 5 vinster på de 6 senaste i ligan och är ruskigt starka just nu.

Match 11. Reading – Yeovil (1)

Reading är bra hemma och möter här seriens sämsta lag och får därför tipset.

Match 12. Sheffield Wednesday – Middlesbrough (x)

Middlesbrough har inte gjort mål på 5 matcher men bara släppt in 1 mål så snacka om målsnålt. Man är bra bakåt men har för tillfället ingen offensiv över huvudtaget. Då ligger krysset när till hands här

Match 13. Watford – Blackpool (1)

Dålig form på Blackpool som dalar rejält i tabellen. Bortaspelet har varit ren katastrof sista tiden. Watford helt okej hemma och får tipset!

stryktipset vecka 9 2014Kommentarer om Stryktipset

Vi fortsätter med vårt reducerade system för 144 kronor med 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar.

Kupongens säkra matcher hittar vi i Bournemouth och Reading.

Skrällarna tror vi att Fulham och Stoke kan stå för. Fulham vinner nog inte men kan mycket väl kriga till sig ett kryss.

Intressant att Middlesbrough spelat 0-0 i fyra av de fem senaste matcherna.

Kolla gärna in skadeläget i tabellen till höger här.

Hur tippar ni? Kommentera gärna veckans stryktips!

Så ses vi på Lördag igen 😉