Idag är det premiär för Svenska Cupen 2014 och vi får en första värdemätare på var lagen står någonstans i uppbyggnadsfasen för Allsvenskan. Förra året 2013 vann IFK Göteborg och nu har Svenskt Spel tagit fram ett speltips till denna första omgång 2014. Vi har valt att lägga våra pengar på att Åtvidabergs FF vinner sin premiärmatch i Svenska Cupen hemma på Kopparvallen mot Jönköping Södra.

Speltips Svenska Cupens första omgång

 

Fotboll Svenska Cupen 2014 med Speltips

Åtvidabergs FF 2014

Det som talar för Åtvidabergsseger är att man är ett mycket starkt hemmalag och att man förra året etablerade sig som ett stabilt Allsvenskt lag där många av topplagen hade svårt att få med sig poäng från sina bortamöten mot Åtvidaberg. Jönköping Södra är dock inte alls något dåligt lag men det skiljer ändå en serie då de spelar i Superettan. Sedan har också Åtvidabergs FF gjort ett par riktigt starka insatser under försäsongen så här långt med bästa matcherna mot bland annat lokalkonkurrenten IFK Norrköping som man slog med 1-3 på bortaplan och Halmstads BK med 0-1 även den segern på bortaplan. Ja, det här ska Åtvidabers FF klara av och laget ser ut att komma till spel med ett starkt lag utan större skador på de viktigaste spelarna.

Oddset på seger för Åtvidabergs FF spelas till 1,53 hos spelbolaget NordicBet.

Svenska Cupen Lördag 1 mars

12:00 BK Häcken – Örgryte IS

13:00 Malmö FF – Degerfors

14:00 Carlstad United – Brommapojkarna

14:00 Hudiksvalls FF – GIF Sundsvall

14:00 IF Elfsborg – Östersunds FK

14:00 Sandvikens IF – Mjällby

15:00 Helsingborgs IF – Ljungskile

15:00 IFK Norrköping – GAIS

16:00 IFK Göteborg – IFK Värnamo

16:00 Rynninge – Östers IF

Svenska Cupen Söndag 2 mars

13:00 Athletic FC United – Gefle IF

14:00 Åtvidabergs FF – Jönköpings Södra

15:00 Halmstads BK – Assyriska

15:00 IK Sirius FK – Djurgårdens IF

Alla odds för Svenska Cupens premiäromgång:

Nordicbet odds