Dagens bästa spel: Roma – Inter, bortalaget antal hörnor +4,5 1,90 @Bet365 med 8U
Land: Italien
Liga/Cup: Serie A
Spelstopp: Lördag 1/3 kl.20.45


Ikväll är det sannerligen ett riktigt italienskt stormöte när giganterna Roma och Inter ska mötas i Rom. Att matchen är av högsta intresse för båda lagen står klart när vi kikar på lagens respektive tabellposition. Roma ligger för närvarande på 2:a plats bakom Juventus då man har skrapat ihop totalt 57 poäng. Inter ligger på 5:e plats och jagar febrilt en CL-plats med sina 40 poäng. Det som är mest imponerande med Romas situation är dock inte poängskörden i sig, utan den defensiva skicklighet man har visat upp hela säsongen. På 24 matcher har man endast släppt in 11 mål!

Även om Roma är storfavorit hos spelbolagen och har ett segerodds på omkring 1,60, vill jag verkligen höja ett varningens finger för Inter här. Man har endast en förlust på de senaste fem matcherna och den kom på bortaplan mot Juventus. Man har dessutom två segrar på de tre senaste, varav den mot Fiorentina på bortaplan var riktigt tung. Även om man inte har någon vidare ljus historik gentemot Roma de senaste matcherna lagen emellan, har man något på gång i Inter just nu. Jag tror nog allt att man kan störa Roma här.

Det spel jag väljer till matchen är ett överspel på antalet hörnor, +4,5 i matchen för Inter. Matchbilderna brukar svänga rejält mellan dessa båda lag och då brukar det som bekant bli en del hörnor. Tillsammans med Inters uppåtgående form känns det som ett mycket intressant spel.


Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja