Dagens bästa spel: Bologna – Sassoulo, hemmalaget vinner 2,00 @Bet365 med 5U
Land: Italien
Liga/Cup: Serie A
Spelstopp: Söndag 9/3 kl.15.00
Spelbolag: Bet365.com


Bologna kämpar febrilt på för att klara sig över strecket i Serie A. Just nu ligger man med nöd och näppe på säker mark men de bakomvarande hotar på en armlängds avstånd. Med endast en seger på de sju senaste matcherna och tre oavgjorda kommer detta avstånd vara kortare än en lillfingerlängd om man inte börjar sno åt sig trepoängare snart.

Idag står jumboplacerade Sassoulo för motståndet. Ett Sassoulo som har radat upp sju raka förluster och som på många sätt ser ut att ha ställt in sig på att spela Serie B nästa säsong. Man har visserligen gjort ett par hyfsade matcher mot bland annat Inter, Napoli och Parma de senaste veckorna, men tyvärr vinner man fotbollsmatcher på att göra fler mål än motståndaren. Att man nu har en otroligt svår uppgift framför sig råder det ingen tvekan om. Sassoulo vet att man möter en bottenkonkurrent och då duger det inte att spela defensivt och försöka sno åt sig en poäng. Nej, det krävs seger och det vet man. Med den anledningen är förutsättningarna för Bologna bättre än på länge. Man möter ett lag som har ett rent ut sagt uselt defensivt facit  som dessutom måste vara mer offensivt än på länge. Det bör vara läge för nystartande för dagen – Aquafresca och Ibson att kliva fram och sätta sina namn i målprotokollet.

Jag gissar på 3-0 till Bologna.


Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja