Analysen..

Barcelona tar emot Manchester City hemma på Camp Nou och catalanerna har ett perfekt utgångsläge att gå på från första mötet.

För er som är inne i bettingträsket så är inte det här något konstigt utan man är väl insatt i de flesta spelvarianter som finns på en fotbollsmatch. Men för övriga som oftast bara brukar spela på 1×2 sen den gamla heliga oddset tiden med Svenska Spel ska här få ett tips om ett hörnspel i matchen mellan Barcelona och Manchester City ikväll. Barcelona har 2-0 att gå på från första mötet och kommer förmodligen spela som Bayern München gjorde igår mot Arsenal. Det vill säga att försöka äga bollinnehavet. Har man mycket boll så minskar så klart risken att motståndarna skapar målchanser i matchen. Det Bayern gjorde bra igår var att så fort man tappade bollen så satte man jättehög press på Arsenals mittfält och backlinje. Detta gjorde att man vann tillbaka bollen väldigt fort (I alla fall i första halvlek). Därefter kunde man vila när man själv hade bollen (även om att äga spelet kräver en hel del rörelse för att kunna låta bollen gå så kan man faktiskt spara energi). Barcelona kommer förmodligen spela likadant ikväll och sätta hög press så fort man tappar bollen. Förmodligen kommer man skapa mer chanser än City också som måste chansa och gå framåt. Barcelona har en extrem förmåga att komma runt på kanterna och det kommer innebära mycket inlägg ikväll vilket i sin tur oftast brukar leda till en och annan hörna.

Barcelona Manchester City Speltips

Därför kommer vi spela på att Barcelona är första laget att få sin femte hörna i matchen.

Hörnspelet är inlämnat hos spelbolaget Bet365 till oddset 1.72

barcelona manchester city odds

Oddset 1.72 får ses som riktigt bra och spelas till medelinsats!

Trolig startuppställning Barcelona 4-3-3

Valdes

Alves, Piqué, Mascherano, Alba

Xavi, Busquets, Fàbregas

Alexis, Messi, Neymar

Trolig startuppställning Manchester City 4-2-3-1

Hart

Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov

Fernandinho, Toure 

Nasri, Agüero, Silva

Dzeko

Barcelona – Manchester City matchstart

Som alltid när det är Champions League på tisdagen eller onsdagen så är det samma tid som gäller. Ibland kan matcherna tidigareläggas om de spelas i länder som tex Ryssland eller Ukraina. Men ikväll har Barcelona Manchester City matchstart 20.45 där sändningen börjar klockan 20.00

Barcelona – Manchester City tv kanal

Ibland försöker man hitta en bra live stream till matchen men har man viasat paketet så är det inget problem att välja och vraka bland Champions League matcherna. Matchen mellan Barcelona och Manchester City visas av tv kanalen Viasat Fotboll eller Viaplay.

Inför Barcelona Manchester City 2014-03-12

Här kan ni se lite intervjuer och avslappnad träning inför returen mellan de båda lagen. Barcelona får ändå ses som skyhöga favoriter att gå vidare från den här matchen även om Manchester City är fullspäckat av professionella stjärnor i laget.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mc3dADd4wTI[/youtube]