Veckans stryktips innehåller många matcher som ser ut att sluta med en etta på Stryktipset. Tyvärr saknar tipskupongen någon riktig toppmatch. Men den som väntar på nåt gott kan hålla sig till Söndag då det smäller med Londonderby mellan Tottenham – Arsenal och Manchester United – Liverpool på Old Trafford. Veckans stryktipsförslag ser ut enligt följande

Tipset vecka 11, 2014, R-4-4-144

Match 1. Everton – Cardiff (1)

Everton har en del spelare på skadelistan. Traore, Alcaraz, Oviedo, Kone och Gibson förväntas alla missa matchen. Däremot ser P Jagielka ut att bli spelklar till mötet med Cardiff. Cardiff tog 3 viktiga poäng i bottenmötet med Fulham senast men det ska mycket till om man ska kunna rå på Everton borta. Everton har 9 vinster, 3 oavgjorda och 1 förlust hemma den här säsongen och ettan känns säker. Vi spikar ettan!

Match 2. Fulham – Newcastle (x2)

Fulham har inte fått den effekt man hoppats på i och med att man tagit in Magath som tränare i klubben. 6 insläppta mål på de två senaste matcherna och endast 2 poäng på de 6 senaste matcherna. Det ser med andra ord allt annat än bra ut för Londonklubben. Ska man skylla på något så har man mött Liverpool, Chelsea och United i några av dem matcherna och kanske kan man vända den negativa trenden här när motståndet ser överkomligare ut. Newcastle har verkligen blandat och gett den här säsongen. Antingen vinner man eller så förlorar man. Man kryssar sällan. Ben Arfa och Santon ser ut att hinna bli spelklara till på Lördag. Man har två raka segrar i ryggen och vårt tips blir därför x2!

Match 3. Southampton – Norwich (1)

I The Saints (Southampton) senaste hemmamatch så pressade man tillbaka Liverpool rejält i första halvlek och spelade riktigt bra fotboll. Sen gick luften ur lite och man förlorade med 0-3. Nu möter man Norwich som är mediokra i sitt borta spel. 2 vinster, 2 oavgjorda och 10 förluster på bortaplan den här säsongen gör att ettan känns given. Vårt tips etta!

Match 4. Stoke – West Ham (1)

Stoke är riktigt starka hemma och skulle man spela lika bra borta så skulle man ligga betydligt bättre till i tabellen. I senaste hemmamatchen slog man Arsenal med 1-0. West Ham har klättrat i tabellen men förlorade senast borta mot Everton med 1-0. Innan den matchen hade West Ham fin form med 4 raka segrar. Stoke ser ut att få undvara Assaidi och Huth medan West Ham får klara sig utan Waz Te och J O’Brien. Annars ser det ljust ut på skadefronten för båda lagen. Vi chansspikar ettan men varnar för krysset i den här matchen.

Match 5. Sunderland – Crystal Palace (1)

Tabelläget ser inte speciellt bra ut för Sunderland. Men tabellen ljuger lite. Man några matcher mindre spelade. Den här matchen kommer vara oerhört viktig för hemmalaget och vi tror att man kommer rejält taggade till den här matchen. Crystal Palace bortaspel är inget vidare och raden 2 vinster, 1 oavgjord och 10 förluster är inget man skryter med. Nej det här kommer bli oerhört tufft för Palace på Stadium of Light. Ska man hitta något som talar för Palace så är det att man i princip har en skadefri trupp att välja spelare ifrån. Enda spelaren på skadelistan i dagsläget är Chamakh men han väntas vara tillbaka på Lördag. Vårt tips etta!

Match 6. Swansea – West Bromwich (1x)

Inget av lagen har vunnit på de 6 senaste matcherna där West Bromwich är i störst poängbehov i den jämna tabellen. West Bromwich har bara 1 seger borta den här säsongen. Michu ser ut att hinna bli spelklar till Lördag för Swansea. West Bromwich har Reid, Brunt, Yacob, Lugano och Jones på skadelistan som alla ser ut att vara otillgängliga för spel. 1x räcker långt i den här matchen och blir därför vårt tips!

Match 7. Bolton – Brighton (1x2)

Bäst form på Bolton även om Brighton gjort det bra sista tiden. Brighton slog QPR hemma med 2-0 senast. Det här känns som en öppen historia och vi väljer att helgardera matchen! Vårt tips 1×2!

Match 8. Burnley – Leeds (1)

Burnley har återigen hittat formen och jagar just nu Leicester i toppen av tabellen. Leeds formkurva pikar neråt och man har 2 raka förluster samt 9 insläppta mål på dessa. Burnely har 11 vinster, 6 oavgjorda och 0 förluster hemma i år och är obesegrade på Madejski Stadium. Stryktipsets säkraste match? Ettan känns säker och vi spikar den!

Match 9. Huddersfield – Blackburn (1x2)

Två lag som hamnat i ingenmansland i tabellen och svårt att säga hur motivationen är hos lagen. Båda lagen spelar dock utan press och vi misstänker att Blackburn inte kommer backa hem utan gå för 3 poäng i den här matchen. Det gör det till en oförutsägbar tillställning. Vi väljer därför att helgardera matchen! Vårt tips 1×2!

Match 10. Ipswich – Wigan (1x2)

Wigan går som tåget för tillfället. Skadeläget ser bra ut och 6 raka segrar talar sitt tydliga språk. De tre senaste matcherna har man dessutom spelat borta. Hade man inte haft en dålig säsongsinledning så hade man varit med i toppen av tabellen. Laget på pappret känns riktigt starkt. Frågan är om Ipswich kan störa. Vi tror inte det men chansar att ta med ettan på kupongen. Vårt tips 1×2!

Match 11. Millwall – Charlton (1x2)

Två lag som kämpar för nytt kontrakt. Charlton är just nu jumbo och är i störst poängbehov. Räkna med att Charlton kommer vara rädda om den poäng man har från början och lär spela destruktivt. Det lutar åt Millwall som är helt ok hemma. Vi chansar med helgardering. Vårt tips 1×2!

Match 12. Reading – Derby (1x)

Två lag som spelar för kvalplats till Premier League. Reading har 7 poäng upp till Derby som ligger 3:a i tabellen just nu. Det här blir en hård drabbning av två stabila lag. Vi tror 1x räcker långt och blir därför vårt tips!

Match 13. Sheffield Wednesday – Birmingham (12)

Två lag som sällan kryssar. Inget av lagen har kryssat på de 7 senaste matcherna. Känns väldigt ovisst hur det här ska sluta och en helgardering är på sin plats. I brist på helgarderingar så kritar vi dit en 12 på Stryktipsets match nr 13 som av tradition alltid brukar sluta med ett kryss på stryktipskupongen.

stryktipsförslag vecka 11Kommentarer om Stryktipset

Vårt reducerade system bygger på 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 144 kronor och har 12 rättsgaranti.

Det ser väldigt hemmabetonat ut på Stryktipset den här veckan.

Stryktipskupongens säkraste match tror vi Burnley hemma mot Leeds är. Leeds har släppt in 9 mål på de två senaste och möter här ett absolut topplag.

Ser ut att vara ont om skrällar på vårt Stryktipsförslag. Ni som är ute efter de stora pengarna bör ha med tvåor på matcherna 3-5 på Stryktipskupongen som lär rensa en hel del bland svenska folkets inlämnade stryktips.

Observera att det är Jackpot på Stryktipset den här veckan med över 10 miljoner i potten!

Glöm inte bort att TIPS-SM pågår! Om ni redan är med där så är det som vanligt ett 64 raders matematiskt system som gäller. För er som inte tippat TIPS-SM får vänta tills nästa år.

Tycker ni att vi gör ett bra jobb så länka eller dela gärna vår sida eller våra stryktipsförslag!