Dagens bästa spel: Southampton – Norwich, hemmalaget vinner 1,61 @Bet365 med 10U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 15/3 kl.16.00
Spelbolag: Bet365.com


Vi som såg Norwich kan inget annat än bedrövas vilket nedköp vår svenska landslagsspelare Johan Elmander har gjort. Att gå från Turkiet och spel tillsammans med spelare av klass, till att spela i gul tröja i ett lag som har svårt att hitta fem passningar inom laget, ja det kan inte vara roligt. Fans och media gnäller på att Elmander inte gör mål. Ingen gnäller på att Norwich ser ut att spela ett spel där anfallare är onödigt! Bollen sätts aldrig fram till en anfallare annat än via en luftmacka tänkt för skarv. Nej, usch och fy för Norwwich helt enkelt, ja åtminstone om man hade varit supporter på riktigt!

När det kommer till spel och odds är det dock riktigt kul att vi faktiskt har ett dåligt spelande lag som faktiskt levererar vecka in och vecka ut. Norwich har förtvivlat svårt att prestera på hemmaplan och är rent usla på bortaplan. Att man nu ska lyckas åstadkomma något annat än 0 poäng mot spelskickliga Southampton känns inte troligt någonstans.

The Saints har inte gett upp hoppet om en Europaplats till nästa år och kommer garanterat att starta med hög press och därefter snabbt anamma sin defensiva strategi som innebär att hålla bollen inom laget för att på så sätt försvara. Får man bara hål på Norwich kan det här mycket väl bli 3-0!


Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja