Dagens bästa spel: Man Utd, hemmalaget antal hörnor +7,5 1,80 @Bet365 med 6U
Land: Europa
Liga/Cup: Champions League
Spelstopp: Onsdag 19/3 kl.20.45
Spelbolag: Bet365.com


Idag är det ödesmatch gånger tusen för Man Utd och manager David Moyes. Det måste till en seger med 2-0 för att få till ett oavgjort resultat sedan förlusten i Grekland senast. För avancemang mot Olympiakos måste man vinna med tre måls marginal!

Inför matchen kommer Man Utd något skakat. Man blev inledningsvis rejält utspelat och utskåpat av PL’s formstarkaste lag – Liverpool i söndags. Under veckan har sedan flera kritiska röster höjts om att Moyes inte är rätt man för jobbet. Kritiken har avlossats så kraftigt att Moyes tvingats dementera alla spekulationer om att hans jobb skulle sitta löst.

Som om inte all den turbulensen vore nog kan man nu lägga till att Evans och Smalling inte kommer att kunna spela kvällens match. Man får även klara sig utan Juan Mata som är cup-tied sedan spel med Chelsea i CL. Frågan man ställer sig således är ju; hur ska United lösa gåtan med all denna shitstorm i bagaget?

Mitt tips är att United gör som United alltid gör när man är satt under lupp och det är på allvar. Man vänder på steken och karaktärerna man besitter i form av Rooney, RVP och Vidic, knyter näven. Visst Van Persie har inte gjort mål på ett tag, Vidic ser obalanserad ut och Rooney känns sorgsen, men ingen, INGEN av dessa herrar lägger sig i en CL-åttondel utan att släpas blodiga av planen!

Mitt speltips på matchen blir inte något segerspel på United, utan istället ett spel som jag tror kommer att gynnas av matchbilden. En matchbild som jag tror kommer att innebära att Olympiakos, under perioder av matchen, kommer att tillåta United att pressa och spela högt. Ett sådant spel = målchanser = hörnor! Jag spelar +7,5 hörnor i matchen hos Bet365.com. Bör bli minst 4 i första halvlek!


Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja