Dagens bästa spel: Liverpool vinner -1 hcp odds 1,83 @Betsafe med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Onsdag 22/3 kl.16.00
Spelbolag: Betsafe.com


Det är väl få som säger emot det faktum att Liverpool är PL’s stora giganter just nu. Man fullständigt kör över sina motståndare en efter en och gör mål som om laget inte visste annat. Sterling, Suarez och Sturridge ser mer och mer ut som en anfallsstrio i absolut högsta världsklass – match ut och match in.

Att Cardiff, med Solskjaer vid rodret ska lyckas med bedriften att göra det som ingen annan kunnat, nämligen att stoppa denna trio, det håller jag som mer eller mindre omöjligt! Även om Cardiff kan mönstra i stort sett samma lag som nästan tog en poäng mot Everton förra veckan, har man inte den defensiva skickligheten som krävs för att hålla stängt bakåt. Framåt är man inte direkt livsfarliga så den ekvationen går helt enkelt inte ihop.

Liverpool kan numera mönstra både Sakho och Lucas på bänken och truppen ser starkare ut än på mycket länge. Inte konstigt kanske att det raka segerspelet på Liverpool inte betalar bättre än 1,35 (hos Betsafe) och att segerspelet på Cardiff ger hela 8,85 gånger insatsen!

Vad som ytterligare talar för att Liverpool bör klara av att vinna med ett måls marginal är att man vunnit med 3-0 de två senaste bortamatcherna! Faktum är att man gjort minst tre mål i sina fem senaste matcher och att man också har vunnit samtliga av dessa fem!

Behövs det några fler argument egentligen för att motivera detta spel? Nej, detta är och förblir enkla vinstpengar, något annat finns inte.


Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja