Dagens bästa spel: Chelsea antal mål +1,5, odds 2,05 @Betsafe med 7U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Onsdag 22/3 kl.13.45
Spelbolag: Betsafe.com


Det vankas seriefinal, eller ja något sånär iallafall när Chelsea tar emot Arsenal på Stamford Bridge i Premier League. Ett londonderby av rang helt enkelt!

Chelsea kommer till matchen som ligaledare på 66 poäng med 30 spelade matcher. Det är ett facit som ger dem fyra poängs försprång gentemot Arsenal som ligger på en tredje plats. Dock har Gunners endast spelat 29 matcher så avståndet kan vara mindre i praktiken. Förutsatt att man vinner det här mötet, eller kryssar givetvis.

Att åka till Stamford Bridge är väl dock inget som hetsar upp Wenger i onödan direkt, åtminstone inte i dagsläget. Man har visserligen haft ett par dagars välbehövligt spelledigt, men kommer fortfarande från en något haltande form. Uddamålssegern mot Spurs stärker naturligtvis men förlusten mot Stoke svider. Dessutom har man förtvivlat svårt att göra mål i dagsläget och det ser inte heller ut om att Giroud är på väg att hitta formen inom detta århundrade.

Nej, Arsenals chanser att vara offensivt starka i den här matchen håller jag som små. Får dem till ett oavgjort resultat här, 0-0 ska de vara glada, för några mål det tror jag inte att man gör! Istället är det på Chelsea som jag spelar målspel. Laget har en flärdfull offensiv och en Torres som precis i dagarna fyllt 30! Naturligtvis är det ingen garanti om att han får spel för det…Chelsea har dock gjort 56 mål totalt och har 33-9 i målskillnad på hemmaplan. Man har Hazard i gott slag och ser oerhört offensivt starka ut måste jag säga.

Vad som ytterligare talar för att målspelet +1,5 mål för Chelsea sitter? Arsenal har fortfarande ett av PL’s mest omaka backpar (no offense Gunnersfans). Mertesacker är ofantligt långsam och Kocielny är otroligt oberäknelig.

Matchen slutar 3-0 till Chelsea.


Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja