Du ser söndagskvällens El Clasico möte mellan Real Madrid – FC Barcelona via Livestreaming. Dagens EL Clasico i La Liga mellan de båda antagonisterna Real Madrid och FC Barcelona har en lång historia att se tillbaka på, där fotbollen lika mycket som politiken spelat en betydande roll. Men om vi lämnar de politiska och historiska aspekterna och enbart tittar på den fotbollsmässiga kampen mellan lagen den här säsongen och framförallt just idag så kan vi konstatera att mötet blir ett av de viktigare på länge.

Se Real Madrid - FC Barcelona via Livestreaming

Real Madrid leder La Liga med tre poäng före lokalkonkurrenten Atletico Madrid som överraskat många genom att vara med och tampas om La Liga titeln på allvar. En placering och en poäng ytterligare länge ner i tabellen hittar vi Real Madrids motståndare FC Barcelona. Förutsättningarna är ganska tydliga, en vinst för Carlo Ancelottis mannar i Madrid innebär med nio matcher kvar av säsongen att Real går ifrån med sju poäng före Barcelona och i praktiken hänger av Katalanerna från titelracet. Däremot om det blir vinst för Barca så är jakten på La Liga titeln öppnare än någonsin där eventuellt tre lag kommer stå på i stort sett samma poäng efter denna La Liga omgång. Vi kan vara säkra på att det kommer bli en riktigt intressant match med endast världsspelare som intar Real Madrids fotbollsstadion Santiago Bernabéu ikväll.

NordicBet Livestreaming Real Madrid – FC Barcelona

Real Madrid – FC Barcelona sänds via NordicBet Livestreaming med matchstart kl. 21.00.

Du kan helt gratis njuta av NordicBets Livestreaming som är en webbaserad TV-tjänst där du kan titta på direktsänd sport inom massor av olika idrotter, via datorn dygnet runt, sju dagar i veckan. Livestreamingtjänsten är helt gratis för NoricBets aktiva kunder. Sändningarna håller samma kvalité som de du ser på TV och du kan samtidigt betta under matchens gång med LiveBet!

NordicBet Livestreaming Real Madrid - FC Barcelona

Real Madrid – FC Barcelona laguppställningar

 

Real Madrid

Bale Ronaldo

Målvakt: Diego López

Försvar: Carvajal – Ramos – Pepe – Marcelo

Mittfält: Modric – Xabi Alonso – Di Maria

Anfall: Bale – Benzema – Ronaldo

 

FC Barcelona

Messi Neymar

Målvakt: Victor Valdéz

Försvar: Dani Alves – Pique – Mascherano – Jordi Alba

Mittfält: Xavi – Sergio Busquets – Iniesta

Anfall: Fabregas – Messi – Neymar