Dagens bästa spel: Man City vinner, odds 2,13 @Betsafe med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Onsdag 25/3 kl.20.45
Spelbolag: Betsafe.com


Det är inte ofta som jag, med ett stort rött Liverpoolhjärta hejar på Manchester United i en match. Idag, då de möter rivalerna Manchester City, som är faktiska titelkandidater och som slåss mot just Liverpool om att vinna årets PL, ja då gör jag tummen upp för The Red Devils.

Dock känns det fruktansvärt långsökt att Man Utd ska kunna mobilisera styrka nog att rå på Man City. Ferguson är inte längre vid rodret. Man har inte längre någon superstriker som öser in 25 mål framåt. Framför allt och kanske det som är mest anmärkningsvärt; man har ingen riktig spelidé och tydlig rollfördelning i laget. Det enda som numera känns klart är att Rooney är det stora namnet utåt och att De Gea står i mål. I helgen spelade exempelvis Carrick mittback! Ja, jag vet, man saknade ett stort antal försvarsspelare, men ändå. Rotationen på vilka spelare som startar matcher tycker jag mig se lysa igenom som viss frustration i flera spelares ögon.

Till kvällens möte saknar Man Utd definitivt Vidic, men förmodligen också Ferdinand, Smalling och Evans. Ingen munter syn för Uniteds möjligheter att hålla bort City från målkalas…

Att jag inte ordat så mycket om City, trots att spelet är det raka segerspelet på dem, beror på att Citys favör mycket bygger på Uniteds nuvarande oförmåga. City får tillbaka Kompany till matchen, men saknar Aguero och Nastasic.

Tips på slutresultat: 1-3!


Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja