Hej,

onsdagen bjuder på ett väldigt fint utbud med matcher från Premier League, Serie A och BBVA. Efter närmare granskning har jag funnit ett par objekt som sticker ut lite extra. 

Real-Madrid-Cristiano-Ronaldo3_2882789

Ronaldo lär vara revanschsugen

Real Madrid-Barcelona slutade 3-4 efter en galen tillställning som bjöd på det mesta. Barcas seger innebär att toppstriden tätnar ännu mer mellan de tre lagen där uppe. Min känsla är att Real nu ”studsar tillbaka” för att komma in på samma vinnarspår igen där man radade upp segrar och öste in mål.

Låt oss inte glömma att man faktiskt gjorde hela tre mål mot Barca, vilket normalt borde räcka till minst en poäng mot vilket lag som helst. Man möter nu Sevilla på bortaplan och tre poäng är givetvis ett måste för att haka på, eftersom både Atlétcio och Barcelona har betydligt enklare motstånd.

Nu är dock Sevilla i god form och mötena mellan dessa två  tenderar att bli målrika. Real Madrid är såklart ett mycket skickligare lag och revanschlustan och motivationen lär vara på topp, inte minst för en viss Cristiano Ronaldo. Skulle bli mycket förvånad om inte ”Marängerna” löser detta. Väldigt mycket talar för det.

”C. Ronaldo gör mål och hans lag vinner” – finns här till trevliga 1,91!

Totalt antal mål i matchen: Över 3,5 – synas till 2,00!

Liverpool verkar ha vaknat till liv och är nu med i titelracet på allvar. Lite förvånade måste jag säga, med tanke på hur oberäkneliga deras prestationer varit. Även om man nu ”går som tåget” är den där instabiliteten jag syftar på fortfarande närvarande. Det slutade 3-6 mot Cardiff senast. Visst vinner Liverpool matchen, men man släpper in hela tre mål mot ett lag som ligger näst sist i Premier League. Märkligt i mina ögon.

Nu väntar ett pressat Sunderland hemma på Anfield och jag är inte alls övertygad om att man gör en försvarsinsats av oklanderlig standard. Känslan är att det kan smälla till bakåt från ingenstans. Stort spelvärde i detta spel!

Båda lagen gör mål testas till höga 1,98!

På återhörande!