Veckans stryktips ser inte helt omöjligt ut. Normalt sett så blir det inga pengar när det är för lättippat och det fick vi bevittna förra veckan då stryktipset inte gav mer än ett par tusen på 13 rätt. Det gör att det är jackpot den här veckan och lite extra spänning när matchklockan står på 90 minuter. Nedan följer veckans stryktipsförslag.

Stryktipset vecka 13, 2014, R-4-4-144

Match 1. Arsenal – Manchester City (x2)

Arsenal tappade till 2-2 mot Swansea hemma senast genom ett självmål av Flamini. Det har gått tungt för Londonlaget sista tiden men hemma på Emirates ska man inte räknas bort. Manchester City såg hur stabila ut som helst mot United senast och med tanke på att man endast har Premier League kvar att koncentrera sig på så lär det inte bli några problem att fokusera till den här matchen. City är favoriter men Arsenal ska inte räknas bort. Vårt tips x2!

Match 2. Crystal Palace – Chelsea (2)

Crystal Palace har gjort en helt klart godkänd säsong och tagit en hel del poäng på sin hemmaplan. Här möter man dock ett stabilt spelande Chelsea som endast har 1 förlust sen December månad 2013. Chelsea krossade Arsenal senast med 6-0 hemma och med Matic på mitten har laget växt ytterligare. Vi spikar tvåan!

Match 3. Southampton – Newcastle (1)

Två lag som sällan kryssar. Man går alltid för 3 poäng och ibland vinner man eller så förlorar man. Båda lagen försöker spela bollen på backen och magkänslan säger att det här kan bli en väldigt underhållande match. Båda lagen gör en hel del mål och en helgardering kanske är det allra bästa. Vi chansar och spikar ettan på The Saints!

Match 4. Stoke – Hull (1x)

Stoke går från klarhet till klarhet. Man har hittat formen med 3 vinster och 1 oavgjord på de fyra senaste matcherna. Hull som är dåliga i bortaspelet kommer få det tufft här. 1x räcker långt och blir vårt tips.

Match 5. Swansea – Norwich (1)

Swansea kommer stärkta från poängen man fick med sig på Emirates i slutminuterna senast. Norwich har det kämpigt på bortaplan och vi tror på hemmalaget här. Swanseas forward Wilfred Bony är i toppform och gör väldigt mycket mål för tillfället. Vi spikar ettan.

Match 6. West Bromwich – Cardiff (1)

Två lag med knackig form. Cardiff har 1 vinst 3 oavgjorda och hela 11 förluster på bortaplan. Det är för dåligt om man ska hänga kvar i Premier League. Här kommer man få bekänna färg mot ett fysiskt spelande West Bromwich. Vi tror inte att West Brom viker ner sig här vilket i så fall skulle innebära att man blir indragna i bottenstriden. Vi spikar ettan!

Match 7. Birmingham – Bournemouth (1x)

Otroligt svårtippad match. Birmingham har egentligen ingen vidare form men vi tror det blir svårt för Bournemouth att vinna borta och väljer att gardera krysset med en etta! Vårt tips 1x!

Match 8. Bolton – Wigan (x2)

Bäst form på Wigan som börjat klättra i tabellen. Man har tagit sig upp på kvalplats och det krävs att man fortsätter ta poäng då det är oerhört jämt i tabellen. Den här matchen luktar kryss lång väg men vi väljer att gardera upp med en tvåa då Bolton befinner sig lite i ingenmansland i tabellen.

Match 9. Brighton – Middlesbrough (1x2)

En match som kan sluta lite hur som helst. Middlesbrough spelar väldigt målsnålt både framåt och bakåt så ett kryss måste man alltid ha med på Stryktipset när laget är med på kupongen. Brighton är egentligen bättre men vi väljer att helgardera.

Match 10. Ipswich – Nottingham (1x2)

Mycket bättre form på Ipswich. 4 vinster och 2 förluster på de 6 senaste matcherna. Nottingham har 0 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster på de 6 senaste. Så det här lutar starkt åt hemmaseger om man ska gå på formen. Vi chansar och helgarderar och hoppas därmed på lite skräll. Vårt tips 1×2

Match 11. Millwall – Blackburn (1x2)

Oerhört svårtippat. Millwall innehar just nu jumboplatsen i tabellen men är ändå helt ok hemma. Man borde vara grymt motiverade här och Blackburn kommer få slita hårt för poängen. Vi helgarderar!

Match 12. Queens Park Rangers – Blackpool (1)

Queens Park Rangers är klasser bättre och det här är inget att snacka om. Blackpool har gått kräftgång en längre tid nu. Visst man har vunnit en och annan match hemma men bortaspelet är under all kritik och man lär inte få med sig några poäng här.

Match 13. Sheffield Wednesday – Watford (1x2)

Två lag som ligger i mitten av tabellen. Inget av lagen lär åka ur serien och man lär inte heller nå kvalplats så det är mest att få till en så bra placering som möjligt. Vem har bäst motivation? Det lutar mer åt en etta än en tvåa på stryktipskupongen. Vi väljer att helgardera.

stryktipset vecka 13Kommentarer Stryktipset

Stryktipset den här veckan bygger på ett reducerat system med tolvrättsgaranti R-4-4-144! Är det 13 rätt på ramen så är det minst 12 rätt på en utskriven rad.

Stryktipsets säkraste match ser ut att vara QPR hemma mot Blackpool. Ser inte hur Blackpool ska kunna ta poäng här.

Skrällen hittar vi i någon av matcherna 9-12 där kommer landa en tvåa på kupongen i någon av matcherna.

Observera att det är jackpot på Stryktipset den här veckan och ca 12 miljoner extra i potten.

Mest mål får vi nog se i Southampton – Newcastle som på förhand känns som ett riktigt fyrverkeri.

Glöm inte Tips-SM

Kommentera gärna veckans Stryktips

Hur spelar ni?

Vi ses på Lördag igen!