Dagens bästa spel: Chelsea vinner -1 hcp, odds 2,05 @Nordicbet med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 29/3 kl.16.00
Spelbolag: Nordicbet.com


Titelstriden tätnar och Londonlaget Chelsea ligger i framkant. De främsta konkurrenterna om en topplacering just nu är Man City och Liverpool. Att tappa poäng mot ett bottenlag som Palace har man således inte råd med.

Trots att Chelsea är bortalag för dagen står man som given favorit till segern. Det raka segerspelet ger 1,38 gånger pengarna hos Nordicbet och är väl precis så lagom lågt som det ska vara. Till matchen kommer Chelsea med något stukad anfallstopp. Eto är skadad, Ramires avstängd och Torres förväntas spela från start. Ja, Torres är alltså inte skadad men hans medverkan bidrar till ett stukat anfallsspel….ja, ni fattar! Positivt är dock att Willian är tillbaka efter avstängning.

Vi som känner vår Tony Pulis vet att det är med defensiven han har nått framgång med sina lag genom åren. Under tiden i Stoke skapade han historia med ett snudd på ogenomträngligt Stoke City när de spelade på hemmaplan. Även om han ännu inte har nått lika långt med Palace så är laget betydligt bättre på att försvara sig numera.

Det som dock öppnar upp för att Chelsea gör minst två här är det faktum att Palace befinner sig i en sits som aldrig Stoke riktigt gjorde. Palace är piskat att ta poäng och egentligen hela tre stycken. Man har nästan inte råd att ”bara” plocka en poäng på hemmaplan när man ligger på nedflyttningsstrecket. När Chelsea gör 0-1 (för det kommer man), måste Palace trycka på lite. Då kommer sedan 0-2 och 0-3 och hcp-spelet är ett faktum.

Palace saknar Chamakh och Gayle till den här matchen. Om läget var tufft innan, blir det ju inte lättare med två av få bra anfallare på skadelistan…

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja