Dagens bästa spel: Inget mål innan min 28, odds 1,90 @Nordicbet med 6U
Land: England
Liga/Cup: Premier League
Spelstopp: Lördag 29/3 kl.13.45
Spelbolag: Nordicbet.com


Det är mycket fokus på United nu, men med all rätt enligt mig. Laget är hela tiden satt under stor press och är hela tiden en svår nöt för oddssättarna att spika. I dagens match har man exempelvis ett helt okej segerodds på 1,43 hos Nordicbet. Hade detta varit för ett halvår sedan hade oddset varit 1,15. Att få tillbaka 1,43 gånger pengarna på United när de möter Aston Villa på Old Trafford, det hör inte till vanligheten, nej verkligen inte. Särskilt inte som Villa endast vunnit ETT möte på hela 34 försök!

Även om oddset för hemmaseger ser enkelt ut är det mot en annan marknad jag främst vänder blicken för dagens match. Marknaden i fråga är att underspelet på att det blir några mål under matchens första 28 minuter. Ett spel som betalar hela 1,90 gånger pengarna, vilket enligt mig är riktigt bra betalt.

Anledningen till att jag tror på en målsnål inledning är flera. För det första, United saknar RVP igen, vilket märks numera då Moyes rotationssystem uppenbart förstört självförtroendet för de anfallare som ska fylla hans plats. Hernandez ser mer eller mindre bortkommen ut och Welbeck saknar det där lilla extra flytet som gör honom till målskytt just nu. Till detta kommer att Aston Villa garanterat kommer att spela ett tight försvarsspel med press strax vid mittlinjen. Man kommer att vilja ha med sig minst 0-0 till halvtid för att sedan ligga på kontring, som man så framgångsrikt gjort på bortaplan det här året.

0-0 i halvtid, men sedan 1-0 till United vid full tid. Det skulle mycket väl kunna stå i morgondagens tidning!

Hur spelar ni?


Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja