Idag kan du se Live Stream fotboll med Real Madrid och Barcelona och Atletico Madrid bland många andra lag som spelar matcher i sina respektive fotbollsligor ute i Europa. Svenskt Spel har valt ut de matcher idag som vi tycker har ett stort intresse i flera olika ligor som i Spanien, England, Italien och Frankrike.

Live Stream Fotboll från La Liga

Atletico Madrid logga Barcelona FC loggaReal Madrid logga

Men vi kommer idag framförallt att koncentrera våra blickar mot tre matcher denna lördag och det är de oerhört spännande matcherna i spanska ligan där tre topplag just nu gör upp om slutsegern i La Liga. Lite överraskande leder just nu Atletico Madrid ligan före de båda giganterna Barcelona och Real Madrid. Kl. 16.00 i eftermiddag möts Espanyol och Barcelona, några timmar senare kl. 20.00 gör Athletic Bilbao och Atletico Madrid upp om de tre poängen, och strax efter att slutsignalen har ljudit i den matchen spelar Real Madrid mot Rayo Vallecano.

Live Stream Fotboll med Real Madrid och Barcelona

13:15 | FOTBOLL
Burnley v Leicester

16:00 | FOTBOLL
Bolton v Wigan

16:00 | FOTBOLL
Brighton v Middlesbrough

16:00 | FOTBOLL
Espanyol v Barcelona 

17:00 | FOTBOLL
Esbjerg v FC Vestsjaelland

18:00 | FOTBOLL
Bologna v Atalanta

18:00 | FOTBOLL
Celta Vigo v Sevilla

18:00 | FOTBOLL
Evian Thonon Gaillard v Monaco

18:30 | FOTBOLL
Atromitos Athinon v Panathinaikos

20:00 | FOTBOLL
Athletic Bilbao v Atletico Madrid

20:00 | FOTBOLL
Montpellier v Valenciennes

20:00 | FOTBOLL
Nantes v Bordeaux

20:00 | FOTBOLL
Reims v Lorient

20:45 | FOTBOLL
Milan v Chievo

21:00 | FOTBOLL
Deportivo La Coruna v Teneriffa

22:00 | FOTBOLL
Real Madrid v Rayo Vallecano