Se fotbollsderbyt Boca Juniors – River Plate i Argentinska ligan i direktsändning ikväll. Matchen som kallas Superclásico anses vara en av de allra största som går att se inom hela världens klubbfotboll. Du kan alltså ikväll söndagen den 30:e mars kl. 23:15 se matchen i direktsändning via Bet365 Livestreaming.

Live Stream Fotboll

Boca Juniors – River Plate har 70% av alla fans

Boca Juniors – River Plate är ett möte som engagerar och intresserar väldigt många människor och är ett av de allra hetaste och viktigaste derbyn man kan uppleva. Och då menar vi inte bara i deras hemstad Buenos Aires. Det är två lag som är i särklass allra populärast inom hela den Argentinska ligafotbollen och som enligt statistik på Wikipedia har så mycket som cirka 70% av alla Argentinska fotbollsfans hållandes på dem. Det är nästan ofattbart då det lever mer än 41 miljoner människor i Argentina och fotbollen är största sporten. Boca Juniors sägs ha ca 40% av alla fotbollsfans i hela Argentina medan River Plate uppges ha 33%. Fansen brukar skapa en mäktig stämning under matcherna som är svår att slå i någon annan fotbollsmatch världen runt.

Se här stämningen på läktaren inför ett tidigare Superclásico mellan Boca Juniors – River Plate. Boca Juniors färger är som de svenska blått och gult medan River Plates färger är rött och vitt. och läktarna brukar fullkomligt bada i dessa färger när lagen möts.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CE_V9Sl84NU[/youtube]

 

Inför Superclásico mellan Boca Juniors – River Plate

Argentinska fotbollsligan Primera Division 2013/2014 är inne på sin tionde omgång och består av tjugo lag. Hemmalaget Boca Juniors ligger för närvarande på en trettonde plats med 3 vunna, 3 oavgjorda och 3 förlorade matcher som sammanlagt ger dem 12 poäng så här långt. Bortalaget River Plate har börjat fotbollssäsongen något bättre än sin derbykonkurrent Boca Juniors och har spelat ihop fjorton poäng vilket placerar dem på en sjunde plats i Primera Division.

Boca Juniors loggaRiver Plate logga