Dagens bästa spel: Antal mål i 1:a halvlek -1 asian goal line, odds 1,70 @Bet365 med 7U
Land: Sverige
Liga/Cup: Allsvenskan
Spelstopp: Måndag 31/3 kl.19.00
Spelbolag: Bet365.com


Så har det äntligen blivit dags för två av svensk fotbolls störta klubbar, AIK och IFK Göteborg att premiärspela i årets Allsvenska. Matchen lagen emellan spelas på ett näst intill utsållt Friends Arena. Matchen kantas naturligtvis av den tragedi som inträffade i söndags när den fyrbarnspappa föll offer för fotbollsvåldet. Av den anledningen kommer DIF-supporten att hedras med banderoller och en tyst minut. Enligt Black Armys ordförande Victor Capel förväntar en något dämpad stämning, åtminstone från AIK’s sida. Spelarna i matchen förväntas också bära sorgeband.

Så om det inte räckte för nervositeten att det är Allsvensk premiär för dessa båda lag. Det finns också en tung sorg i luften som garanterat kommer att sätta sin prägel på något sätt. I vanliga fall är premiärmatcher av denna kalibern präglade av ett nervöst ställingskrig, åtminstone i första halvlek. Ingen vill förlora en öppningsmatch, ingen vill göra något avgörande misstag och ingen vill framför allt gå till halvtidsvila i underläge.

Av den anledningen känns underspelet på -1 mål asian goal line som ett givet spel. Att spelet är ett asian-spel innebär att det blir hela insatsen tillbaka om det blir max ett mål. Blir det 0-0, som jag förväntar mig kommer det att bli pengar i kassan!

Tippat slutresultat: 0-1

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Bettingexperten

//Sebastian Lilja